• Droljo
    32.2k
    Da li moze posluziti kao solidan back up. 19 godina ima, nije ni on vise pravi junior. — emilperska
    On sa 19 nije uopće junior nego senior. Ako sad nemre bit backup (tipa treća opcija) za svoju poziciju onda nema šta tražiti u dinamu. Ništa konkretno za ili protiv dečka nego općenito velim. Ja bih uvijek takvoga bacio u vatru jer je naš i već je tu nego kupio štefulja za 2-3 milijuna i napravio klubocid i lijevobekocid.
  • Orc123
    17.5k
    ono sto sam gledao za mene nije pokazao nista i ostao je na pripremama samo iz razloga sto Ogiwara nije bio spreman. Mikic s druge strane iskoristio priliku, a Graonic ne...dal ce biti kaj dugorocno s njega ostaje za vidjeti kroz neke posudbe....
  • Jurki
    27.9k
    klubocid i lijevobekocid — Droljo

Novi termini u nogometnom rijecniku. Placem.. hahahaha
  • emilperska
    18.8k
    Meni je Ljubo najgori lijevi bek (necu ulazit u raspravu da nije bek jer je 95% minuta odradio kao bek) kojeg smo imali od 2010., a da je imao ozb.minutazu . Sad da li je taj Graonić toliko loš da nemre protiv tipa Slavena mijenjat Ogiwaru zajedno s Perkovicem, to mi nije jasno. Mislim isto sam tvrdio za Stefulja, kao nemre bit toliko los, pa fakat je los..
  • Zagi
    19.2k
    Prvi je LB reprezentativnog uzrasta.
    Na pripremama je odigrao jedno poluvrijeme koje smo vidjeli. Možda rano za nekakve zaključke?
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Najgori bek je asistirao za preokret protiv Lokomotive, odigrao bez greske protiv Chelsea.. Meh, nastavite..
  • San Lorenzo
    24.5k

Nije najgori ali nije ni daleko, ja bi gubio volju za gledanjem utakmice kad bih ga sat vremena prije utakmice vidio u zapisniku i da ide na beka.
  • Crni86
    25k
    predasist protiv osijeka i rudesa…
  • Efes Pilsen
    17.1k
    ma imao je i golova, al dobro, nije Polovanec pa jebiga.
  • Crni86
    25k
    ma znam, ocu rec da je dao jako velik doprinos u polusezoni i sudjelovao u nekim kljucnim golovima te svojim potezima donio 7 bodova.
  • mali M
    10.8k
    Ma meni je Ljubo jedan od dražih igrača koji je došao, ali se i meni već rigalo kad bi ga vidio u zaspisniku. Još je najbolje kad vidiš j njegovu bezvoljnu facu i da to ne želi....
  • emilperska
    18.8k

Tekma protiv Chelsea ga i je sjebala. Cijela ekipa je odigrala iznadprosjecno i mozda svoje tekme zivota. Na tom valu je i Cacke zabrijao da je on bek i sve ostalo je povijest..
  • mali M
    10.8k
    Al bez obzira na sve i na tu i tamo koju pogrešku (kao i svi ostali) mislim da je jako koristan i da mu se da konstanta u vezi (ne nužno 90min svaku tekmu) mislim da bi se iznenadili učinku
  • Sunja86
    1.3k
    Svima nama je jasno da je Ljubičić loš bek, on jednostavno mora dobivati priliku u veznom redu pa taman zadnjih 20 min barem 10-ak utakmica u kontinuitetu da bi dali konači sud o njemu da li bi nam mogao biti značajnije koristan u budućnosti.
  • Jurki
    27.9k
    i to je minimum koliko smo mu duzni jer smo mu sjebali 2 i pol godine karijere mrcvarenjem na beku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet