• BornaPŽ1986
    1.3k
    Jeli samo meni nenormalno da klub poput Dinama pripreme odraduje na doslovno njivi od igralista?? — Nousername

Da njima ne valja ne bi oni isli tamo. Uostalom to nije jedini teren, uz taj teren gdje igraju imas jos 1-2 terena i oni s umjetnom travom. Uostalom te pripreme nisu bezazlene sto se tice financija, zasto da idu u Tursku kad mogu biti u svojoj zemlji?
  • Mr Anderson
    22.5k
    Jel zna netko gdje ovo Osijek igra s Celjem? Teren izgleda daleko bolji od onog u Rovinju.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Baš je dobar teren. Sjećam se kad smo mi igrali u Novigradu kup, bila je oranica.
  • Medford Hernan
    175
    onda su bili drugoligaši i sigurno su ozbiljnije trenirali.
    Sada igraju najniži rang i ne vjerujem da se pretjerano trenira
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Dakle, Dinamo bi protiv Lokosa mogao istrčati u sljedećem sastavu:

Zagorac – Ristovski, Živković, Theophile, Ogiwara – Ademi, Mišić – Kaneko, Baturina, Xoxha – Petković.

Upada li vam nečije prezime u oko?

Autor: Ivica Medo
    Izvor: https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/video-koji-puno-govori-prva-postava-dinama-bez-programirane-zvijezde---823282.html
  • Jurki
    27.9k
    ne zelim otvarati to govno kaj je Medo nasral al po njemu bi programirana zvijezda bio Rukavina.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    samo sam se referirao na to kako je napisao prezime Hoxhe. Dovoljno govori o njemu.

Edit: da ne otvarate članak, priča o onom Instagram story-u od jučer gdje je Vidović dobio pitanje vezano uz poziciju desetke ili krila pa je Jakir samo kimnuo glavom bez odgovora. Ništa posebno uglavnom.
  • Jurki
    27.9k
    nije mi vrag dal mira i isel sam otvoriti clanak.
    Medo govedo jedno nepismeno.
    Vrati se u skolu i nauci pisati.
  • Ivdzo11
    11k
    Jakirović će Cvetka, Mikića i Graonića ostaviti u seniorskoj momčadi i nakon povratka u Maksimir! Očito trener drži da se radi o takvim talentima koji moraju biti u seniorskom pogonu.

Jakirović u sastavu, osim već dokazane zvijezde Martina Baturine (20), ima mladog Morena Živkovića (19), Petra Sučića (20), Gabrijela Vidovića (20), dečke koji se vraćaju nakon ozljeda Lukasa Kačavendu (20) i Luku Stojkovića (20), Maura Perkovića (20), Marka Bulata (22).... A saznajemo da će u perspektivi krenuti po dvojac iz Lokomotive, Fabijana Krivaka (18) i Marina Šotičeka (19).
  • Krizy
    76.9k
    Nisam bezveze teme za prvu trojicu otvorio :cool: :razz:
  • Jaro
    12.9k
    osim već dokazane zvijezde Martina Baturine (20), ima mladog Morena Živkovića (19), Petra Sučića (20), Gabrijela Vidovića (20), dečke koji se vraćaju nakon ozljeda Lukasa Kačavendu (20) i Luku Stojkovića (20), Maura Perkovića (20), Marka Bulata (22).... — Ivdzo11

osim Baturine nema perspektive u momcadi — mediji zadnjih godinu dana
  • Mihaljević
    15.2k
    Treba začinit momčad sa par kapitalaca, doslovno skupljamo najbolje talente Hrvatske ko sličice.
  • emilperska
    18.8k
    @Orc123
    Znam da ti gledas sve.., a ja nisam stigao pripreme ispratit kak spada..
    Zanima me kakav je ovaj Graonić. Igra lijevog beka na kojem nemamo nikog osim Ogiware.
    Kakav je u usporedbi s prosjecnim/ispodprosjecnim bekom tipa Štefuljom.
    Da li moze posluziti kao solidan back up. 19 godina ima, nije ni on vise pravi junior.
  • Jurki
    27.9k
    Treba začinit momčad sa par kapitalaca, doslovno skupljamo najbolje talente Hrvatske ko sličice — Mihaljević

Nek skupljaju i drugi ako mogu.
    Dapace trebalo bi se prosiriti i na susjedne drzave.. Slovenija, Bosna, Albanija, Kosovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet