• Ivdzo11
    8.3k
    Dakle, prema sadašnjim prognozama, njegov oporavak teče jako dobro, prođe li sve bez nekih novih komplikacija, dragulja s Kalzerice mogli bismo na travnjaku vidjeti već u ožujku. Doduše, tada bi se trebao vratiti u momčadski trening, krenuti punom snagom, vjerojatno neće odmah u vatru i punu minutažu. Ali, u završnici sezone Sergej Jakirović mogao bi dobiti još jedan jaki adut u borbi za naslov. Dakako, uvijek je pitanje nakon ovakvih ozljeda, koliko će igraču trebati da se vrati u punu formu i fizičku spremu, koliko će ozljeda ostaviti traga na psihi. Međutim, gledajući Stojkovića u Rovinju, dojam je kako bi uistinu vrlo brzo mogao 'prebroditi krizu' i vratiti se u kadar kao ozbiljno oružje.

Kacevenda je out do kraja sezone, a njegova posudba je produzena do siječnja 2025. I tada ce se odlučivati hoce li ga otkupiti
  • NitkoBitan
    31.2k
    Oni klinci nisu nevinasca kakvim ih predstavljaju roditeljiNitkoBitan

Oglasili se BBB Vukovar, kao sto sam rekao...
  • San Lorenzo
    21.5k

Ima na jednom od onih highlightsa gdje ga baš Takuro dva puta pokušava pretrčati, ali nije ni blizu...nek bude kao Etto u najboljim danima i bit će veselo. :smile:
  • Efes Pilsen
    12.6k
    Rile is back
    FB-IMG-1705091211835.jpg
  • Ludovic IX
    9.7k
    etto je u debiju zabio i to 1000. gol dinama u hnlu. Nek ogi zabije dva u debiju
  • Rakovica1986
    1k
    Malo pomalo sve nekako sjeda na svoje. Rujanska skupština potvrđena, uskoro će i prosinačka, pa će i naši toliko čekani izbori. Sa sportske strane prijelazni rok koji još traje ide u pravom smjeru i u Dinamo dolaze igrači koji su to uistinu željeli, dok se usput razmišlja u budućnost laganim korakom vraćajući našu nogometnu školu tamo gdje i zaslužuje biti. Nisam stručnjak za marketing, ali uživam u onome što se događa sada već svakodnevno u vidu promocija na mrežama i vlastitim kanalima.
    S druge strane vrlo je jasno da to velikom broju raznih interesnih skupina smeta te na dnevnoj bazi počevši od imenovanja Šimića, Grčke pa i nedavnih događaja se radi na rušenju ugleda i huškanju SVIH protiv Bad Blue Boysa i Dinama.

Posljednji korak smo upravo mi, Boysi i svi ostali navijači Dinama koji čitaju između redaka da popunimo te tribine prvo i osnovno zbog nas da pokažemo tko smo i što smo danas i što smo otkad je osnovan Građanski.
    Iako razumijem komentare kolega sa Zone iz prijašnjih postova da bi najpametnije bilo ignorirati medijske napise i smrdljive agenture, ne mogu se oteti dojmu da bi pun sjever na prvoj domaćoj i dobro smišljena poruka svim gadovima i izdajnicima u našoj domovini objasnila da na koljena nikad nismo i nikad nećemo.
  • Peškaman
    7.7k
    Zanima me je li postoji tema na forumu za Photoshop radove,ilustracije, animacije?
  • Georg Koch
    6.5k
    Screenshot-20240113-081402-Samsung-Internet.jpg

Sve u svemu moja neka zelja za prvim sastavom u proljetnom dijelu sezone. Naravno da ce tu jos biti promjena, uigravanja i rosada, pogotovo jer imamo dosta sirok roster na odredjenim pozicijama, a slicne kvalitete.
    Kako god, siguran sam da ce ova ekipa odraditi svoje u nastavku prvenstva. Gledajuci i pripreme, a i profile novih igraca, bit ce to dosta brze, okomitije, konkretnije. U to sam siguran.
    Nase je da cekamo kiks ostatka konkurencije (citaj:tovara) a on ce doci jer su se previse i provlacili na li-la utakmicama.
    Plavi stroj pali sve pogone :heart:
  • Olmic
    5.1k
    i meni je ovo nas prvi sastav eventualno Vidovic/Hoxha
  • mali M
    8.6k
    ma kakav Vidović, Vidović mora raditi presing u rotaciji s Baturinom, isto Ademi i Ljubo da ulaze da drže tempo u rotaciji sa Mišićem i Sučićem, ovisno o protivniku i Halil. Nama sad netreba prvih jedanaest nego prvih 16. To trebaju biti u svakom trenutku igrači spremni za prvih jedanaest, opet kažem, ovisi o protivniku, ozljedama, kartonima. Isto napad treba rotirati ovisno o protivniku. I imat uigrano b plan, tj, 442 kada treba dva napadača. Petko će ti se i tako malo povuć i igrat neku poludesetku.. ma bit će ovo top samo pametno dalje
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Potpisujem, a moglo bi biti i mijenjanja u prvih 11 pošto igrači s klupe na pripremama zasad djeluju prilično motivirano i vidi se da se žele izboriti za prvu postavu. Konkurencija u sredini je velika, 3 su mjesta, 8 je igrača, a svi su jako motivirani da se izbore, to može biti samo dobro.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    i meni je ovo nas prvi sastav eventualno Vidovic/HoxhaOlmic

Perkovic? Najbolji igrac skoro zadnja 2 mjeseca, ne mozemo ga nagradit klupom.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    nikad ne bih gurao desnog stopera na lijevog ako baš nije nužda. KTC je dešnjak i dosta mu je teže igrati na lijevom stoperu nego desnom, tu bi uvijek prednost trebao imati ljevak pa bih se ja tu odlučio za Perića ili Perkovića.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Da je situacija na tablici komotnija mislim da bismo gledali stoperski par Zivkovic-Perkovic. Izgleda da je Zivkovic projekt koji ce se gurat pod svaku cijenu a Perkovic bi nazalost mogao zavrsit na klupi dolaskom Japanca. U trenutnoj situaciji je svakako potreban barem jedan stoper sa iskustvom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet