• Mihaljević
    10.2k
    Jakog li pojačanja, dovode ga jer Sahiti ide na ljeto... Malo lošiji Špikić.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Ne slažem se uopće, pojeo naše mlade igrače na Euru na kojem su igrali Stojković, Vidović, Baturina. Da dolazi kod nas bilo bi kolektivno svršavanje na forumu.
  • Dendle71
    136
    Naravno da će s vremena na vrijeme Hajduk biti glavna okupacije na ovoj temi. To nas narajca i onda udri u tastaturu – eto kao ja upravo. Nisam uspio odoljeti a ujedno mi to ide sve na živce.

Kao prvo: mi bi trebali bit zadnji koji će suditi i ocjenjivati rad SD-a nekog drugog kluba. Mi nismo u stanju dogovoriti nekog SD-a. Pa onda: nakon naših nekoliko zadnjih prijelaznih rokova…zašto si uzimamo pravo suditi I ocjenjivati dostignuća drugih klubova?

Ali pucam po šavovima kad vidim orgijanje navijača dinama o radu čovjeka iz Litve koji sam sebi da ime Mr. Football. Argumente kakve vidim ovdje na forumu: – u okolnostima u kojima radi, bla bla bla, s novcem kojim raspolaže, bla bla bla. Jedan SD se mjeri isključivo po rezultatima a tu je osvojio dva kupa. Da dva kupa! U prvenstvu smo ih ostavili na minus 7 i minus 10. Europi nisu ni blizu bili. Pa sad, moje skromno mišljenje je: pa to bas i nije neko dostignuće.

E sad će se javiti oni koje će mi napisati: pogledaj tablicu brate. Mi smo na -7! Da jesu, ove godine su prava sila, zahvaljujući transferima – cak su 2 boda vise nego lani skupili (u istom razdoblju). Tablica izgleda tako jer smo mi to dopustili!

Odlične igrače zna naći taj samozvani gosp. nogomet…pa da vidimo : Ferro, Fossati, Lovrencic (onaj Madzar bivsi) Grgic, Katic, Kalik, Borevkovic, Awaziem, Anello, Kacaklinic – neke je po dva puta dovodio. Ovo samo kao protuteza onima kojima pišu o Sarliji i sličnima.

Ili smo mi stvarno fascinirani njima ili smo toliko nesigurni u sebe da sami veličamo kupovinu Lacige kao neku transfer bombu – ma da drhtimo pred njima. uuuu, i jos dovode onog ukrajinca koji je nase U21 reprezentatice maltretirao - a u stvari ni jedan od nas nema pojma tko je taj?

I sad, naravno – trebamo svakog protivnika respektirati. Ovaj puta nismo u situaciji da se bahatimo ali isto tako treba malo realno sagledati situaciju a ne da prihvatimo ono sto nam njihova PR mašinerija servira. Ali po meni taj SD nikakav posao nije napravio – barem ne do sada.
  • Purger
    360
    Njihovo najveće pojačanje nakon Livaje je karoglan
  • San Lorenzo
    16.9k

Taj karoglan kad krene gubit, neće moći prestati...Kek u Rijeci ili Bjelica kod nas, tu se vidjela trenerska ruka...kad je ovaj blentavac ikoga nadigrao?
  • Zagi
    8.5k
    Lik dobio otkaz u Istri nakon 3 kola ali im je mega pojačanje.
    OK
  • San Lorenzo
    16.9k

Još igrači sami otišli do uprave tražit da ovoga maknu.
  • Purger
    360
    Karoglan ima 19 utakmica bez poraza s Hajdukom u HNL-u, 14 pobjeda, 5 remija, 0 poraza.

Podsjećam da Dinamo u prvih 17 kola ove sezone u HNL-u (2 utakmice manje) ima 4 remija i 3 poraza
  • marcio amoroso
    37.5k
    Moja teorija je da je Leko odlično fizički pripremio tovare, a da je Karoglan došao i dao ekipi slobodu koju kod Leke nisu imali. Oni su mu to vratili požrtvovnošću i bodovima.

Njihov problem je što ih sada sprema Karoglan i uvjeren sam da će se to vrlo brzo osjetiti.
  • Purger
    360

Riječi ti se pozlatile

Ali što onda nije valjalo kod Leke, svugdje je bio dobar trener a iz Hajduka ga potjerali
  • Zagi
    8.5k
    Ali što onda nije valjalo kod Leke, svugdje je bio dobar trener a iz Hajduka ga potjeraliPurger

Pa tjerao ih je da trče.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ali što onda nije valjalo kod Leke, svugdje je bio dobar trener a iz Hajduka ga potjeraliPurger

Leko je tip od discipline, strogoće itd. To na našim prostorima jako teško prolazi. Posebno dolje gdje za toga Livaju postoje posebna pravila.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Njihov problem je što ih sada sprema Karoglan i uvjeren sam da će se to vrlo brzo osjetiti.marcio amoroso

Da, ovo se ja pitam. Koliko još Karoglan može tak da niš ne gubi. Očito je ekipi on puno više po guštu jer im daje slobodu, ali hoće li fizička sprema patiti i općenito disciplina dugoročno. Mislim svaka čast Karoglanu, al nije baš toliko dobar trener da ne izgube nijednu. A onda me zanima kako će prijeći preko toga tj. hoće li nastupiti neka kriza rezultata.
  • Ivdzo11
    4.3k
    OLEKSIJ KAŠČUK (23), desno krilo Šahtara, već dulje je želja Hajduka. Lider SuperSport HNL-a htio ga je dovesti ljetos, ali nije uspio. Sada su se, u zimskom prijelaznom roku, aktualizirali pokušaji Hajduka da ga dovede jer mu je desno krilo pozicija na kojoj mu je nužno pojačanje. No, Kaščuka jako žele i u Azerbajdžanu. Tamošnji Nefči (Naftaš) ponudio mu je sjajan ugovor pa se Ukrajinac misli između Splita i Bakua.

znaci Neftchi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.