• plavac173
    2.6k
    Oklada u šta želiš da neće krenuti ni u jednoj od prvih pet tekmi u prvenstvu??marcio amoroso

Na osnovu cega to mislis ako mu dodju papiri na vrijeme + 3 prijateljske utakmice + cijele pripreme koje su tek krenule. Ako se nametne na pripremama, po meni ce bit u prvih XI, jer ipak nema konkurenciju u lijevom beku.
  • marcio amoroso
    43.5k
    cijele pripreme koje su tek krenule.plavac173

Pripreme su krenule prije 8 dana. I traju još 9 dana.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Kadim se s tobom u ban za mene....Orc123

Pošteno :up:
  • austrijanac
    7.5k
    Teško da će zaigrat.

Štoviše, danas kad sam vidio sastav, mogu se kladit u gajbu kad god hoćete da će ovaj sastav istrčat protiv Betisa (mimo golmana).

Jedino ako taj Gazibegović dođe možda bude promjene.
  • plavac173
    2.6k
    Mislim na pipreme u Rovinju koje su krenule prije 2 dana ili 3 ne znam.
  • Orc123
    12.6k
    ovaj sastav nece istrcati sigurno koji je danas poceo...u 1000gajbi
  • plavac173
    2.6k
    Štoviše, danas kad sam vidio sastav, mogu se kladit u gajbu kad god hoćete da će ovaj sastav istrčat protiv Betisa (mimo golmana).austrijanac

Zivkovic da starta na desnom beku? Ljubicic na lijevom? Nema teorije.
  • NB86
    16.9k
    Nama je prva prvenstvena za manje od dva tjednamarcio amoroso

Pa rekao si u prvih 5 prvenstvenih, nek dobije protiv celja i slaska po pola sata, nek uđe u prve dvije prvenstvene po 20 minuta i jebiga onda sve ovisi o prikazanom al ne bi me cudilo da upadne u prvu postavu s obzirom na konkurenciju.
  • austrijanac
    7.5k
    Ljubicicplavac173

Maybe Perković. Ali možda.

Dajte ljudi tri godine slušamo iste priče i "nema teorije".

Naši treneri su ziheraši i tako će bit i dalje.
  • plavac173
    2.6k
    Referiram se na Betis koji si spomenuo, Zivkovic sigurno nece na desnom beku jer do Betisa nece ni odigrat vise ni jednu utakmicu na RB plus je premlad da bi se tako riskiralo, a ako bude i bude dobro odigrao trebamo se svi Jakiru sagnut kolektivno.
    A Perkovic ce umjesto Ljube jer je puno vise defanzivniji od njega.
    Otišli smo van teme ali eto...
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Perić nemoze u istu rečenicu stati sa Theom taman da Theo igra zatvorenih očiju
  • Facke
    6.3k
    Bas sam sad male pogledal i turske medije.Niste nis ne pise o transferu Brekala u Besiktas. Jedine jeden twitteras objavil "bombu 24sata".
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ništa od Brekala?

Posudba bez mogućnosti otkupa bi bila besmislena.

A ovo kaj Bara priča da smo kupili Hoxhu pa kao Fiorentina sad neće su čiste gluposti.
  • sanjinlego
    4k
    IMG-1008.jpg

Zona Dinamo, 29. siječnja 2023.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma ko mu hebe terma, pun mi je racku tog lika a nadam se i svima u klubu. Neka mu zabrane primiti sat Maksimiru i igračima pa nek prodaje fore negdje drugdje. Nebi me čudilo da se i on provoza u gepeku uskoro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.