• sanjinlego
    4.1k
    Ono što je Mali Dioničar napisao, apsolutna istina.

Taj isti Andy se nigdje nije pojavljivao ranije, jedino u Magazin In-u kao “modni mačak”. I odjedanput, eto ti ga u svim mogućim emisijama, medijima, novinama. Pljuvačina žestoka, a hvala Bogu lesi i čotija to jedva čekaju.
  • Purger
    360
    Ok lijevo krilo nam je hoxha,

za 10 sad imamo i baturinu i Vidovića, s obzirom na to da baturina odlazi vrlo vjerojatno ovo ljeto, nije loše da sad imamo 5-6 mjeseci i Vidovića na toj poziciji koja mu je prirodna pa i da njega tamo vidimo

Ako ne proradi, imamo Kačavendu i Stojkovića koji mogu tamo igrat od iduće sezone

Desno krilo kaneko, ako bude u krizi ili zadobije ozljedu Špikić

Špica Petković Kulenović i Brodić

Nije smak svijeta ako Brekalo ode u Tursku, imamo dovoljno kvalitete u napadu za titulu, ključno je da nam onaj Japanac bude dobar lb jer time otključavamo Ljubičića u sredini
  • keppi
    468
    Koliko god je za sve ovo ipak popriličan šok, ovo je ujedno i sjajna prilika za ljude u klubu da dodaju gas i nađu neko drugo rješenje te pokažu da možemo naći prave igrače i bez toga lika.
  • emilperska
    12.8k

Ocekivao sam nekog Japanca ili Brekala kao startere iskreno. Hoxha malo jaci backup za probit bunker kad ne ide i to je to..
  • Slush
    1.1k
    Ako breks ne dode, i dalje nam ostaje lova za jos jedno pojacanje.

Zoni dajem 1m eura da dovede nekog. Moze trajno, moze posudba na 6 mjeseci.

Koga Zona uzima?
  • Sbkbbb
    457
    smolcic pick No1
  • NitkoBitan
    33.7k
    Hoxha malo jaci backup za probit bunker kad ne ide i to je to..emilperska

Neki pilaju po tome da je Hoxha dobar samo za kontre kao sto je u Slavenu bio, drugi kazu da je dobar za probijanje bunkera. Odlucite se :brow:
  • emilperska
    12.8k

Ovo sta sam ga ja gledao 4-5 puta, brz je i ima solidan 1 na 1. Sut me nije toliko odusevio, defanziva isto, a kombinatorika tako tako.
    Neki na Zoni ga vide drukcije, ja vidim kroz ovo sto sam gledao.
    Bumo vidjeli..
    U svakom slucaju bit ce starter..
    Sad sam se sjetio da je njega htio i Čač Mač prosle godine. Valjda ima nesto..
  • emilperska
    12.8k

Nama treba jos 1 ubojito krilo. Hoxha, Spikic i Kaneko nije dovoljno. Vidovic nije krilo, blokirat cu ( znam ne moze se) onog tko mi njega kao krilo navede..
  • Krizy
    64.2k
    Za lijevo krilo, od ovih u formi, Grüll i Duriš jedini dostupni za otprilike toliko.
  • Li d1986
    282
    Ulazim nakon 4 sata kad ono ispisano 15 stranica. Mislio sam da dolaze Brekalo, Modrić i Carvajal. Ljudi, čudo ste :heart:
  • Nevo7
    986
    smolcic pick No1Sbkbbb

Smolčić je nažalost pod ugovorom Bare.

Ako se na Moharamija ne računa, a tako mi djeluje, trebalo bi ići po desnog beka. Njegove dobre partije na Azijskom prvenstvu bi ga trebale učiniti poželjnim, ako ne sad, barem na ljeto.
  • Ban
    698
    Ja ću opet ponoviti da mi se jako svidio Ludogoretsov Caio Vidal dok sam gledao Tekpeteya kad su ga povezivali s nama. Vidal je lijevo krilo, odličan 1v1, a ima i dobre brojke tamo u Bugarskoj.

Navodim ga sa malom rezervom jer ga nisam dovoljno gledao, ali baš je jako upadao u oko koliko je dobar dribler bio u tih nekoliko tekmi. Doveli su ga prošle zime za 1,6m, prema TM sada vrijedi 2,2. Mislim da je to i realna cijena, ali ne znam koliko je realno da ga puste prije ljeta. Pozitivno je da mu je ugovor samo do 2025.
  • plavac173
    2.6k
    defanziva istoemilperska

Obrana odnosno igra u oba smjera mu je jedna od najvecih vrlina, cisto informativno :grin:
  • Orc123
    14.1k
    Ma Grull nam pod nosom i ne puno slabiji igrac od Brekala, trenutno i u boljoj formi i sigurno jeftiniji. Top igrac i nezz kako nikome u klubu nije pao na pamet.... Obje noge, prodoran, dribler, udarac odlican...top igrac!
    Briljira ovu polusezonu...prosjek ocjena 7.5 po sofi godina isto tu ko i Brekalo...zadnje 3 tekme ili najbolji igrac ili medju najbolja 3...2 gola u zadnje 3 tekme u duplo jacoj ligi.. samo jos 6mj ugovor!
    Ove polusezone 10 golova i 5 asista kombinirano liga, kup i europa...strasna polusezona!
    Taj transfer ne moze ici preko 1mil eura samo manje, plus placa do 500tis i ispao bi nas tu negdje ko Brekalo a dugorocno rjesenje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.