• Mali Zeus
    15k
    Dobro jutro svima, osim onom smradu Tariku koji se naslikavao s gepardom na uzici. Mrš u pm.
  • Oluja
    4.8k
    Kakav je to cirkus bio s klincima u Splitu koji su na pozornici uskandirali "gazi purgere"? Vidio sam samo kraj priloga u RTL Direktu pa nisam skuzio o cemu se radi
  • Kepec
    7.2k
    Glupo mi je ikada pisati o ovima dolje ako ne igramo s njima, ali ovo je nešto baš žalosno.
    Žao mi je ove dalmatinske djece s videa kojeg je pretpostavljam većina vidjela. Umjesto radosti i sjaja u očima, oni imaju mržnju prema rivalu.
    Na fešti u sklopu adventa gdje su u glavnoj ulozi djeca, ta ista djeca radosno viču gazi Purgera.
    Bolesno do bola.
  • Sibirski plavac
    2.7k
    Sad bi ti oni na to rekli "nemoš ti to razumit".
  • Navijač Dinama
    9k
    i onda kad za par godina dođe na eksurziju posjetit zološki, katedralu, Bana, i bude to zapjevao i neku mu zvekne šamarčinu, bit ce puni mediji o ""apadima" na splitske maloljetnike, a zašto, a zato jer su provocirali i jer su prije toga otrovani i od malena naučeni o tome bolesnom stanju uma i mentaliteta.

Nema njima pomoći jbg.
  • Dalmatinec
    656
    Naprosto je misterij kako oni svoje zlo predstavljaju dobrim, a ono dobronamjerno predstavljaju da je ekstremno zlo. To je čak i u Bibliji opisano. Dovoljno je vidjeti komentar sekciju na Dalmatinskom portalu; pa ti su zbog Hajduka prezreli i vlastitu mater, Boga, naciju.
  • Dalmatinec
    656
    Nažalost, neće nitko.
  • bongo
    985
    Tuđi čovik nikad neće znati :lol:

Zato baš sam ponosan kaj ne znam…dobro jutro Dinamovci!
  • mali M
    6.4k
    treba napravit tu majcu. Ponosan KAJ "neznan"
  • Antonio bbb
    275
    Stvarno je tužno da su tamo djeca od rođenja ispunjena mržnjom, ali od toga sad ne treba radit neku dramu. Ipak, da su neka djeca u Zagrebu vikala ,,gazi tovare”, to bi bila glavna vijest u svim medijima, a svi bi se zgražavali.
  • cron1ck
    1.7k
    Htio bi si kupiti pikado ploču i strijele, dosad sam imao električni pikado i htio bi probati ovaj obični s metalnim strijelama, ali nisam se snasao od toliko ponude i ima neke manje i veće table, pa ako netko ima iskustva jel mi moze netko preporuciti nešto za pocetnika, samo opet kazem jedino da nije elektricni
  • Mrvica
    4k

Pogledaj si ovdje, naručivao sam neke stvari za pikado i stvarno imaju odličnu ponudu. Frend je sebi nedavno uzeo Winmau Blade 6 Dual Core i prezadovoljan je, 80€ je cijena. Uglavnom ovdje si možeš vidit sve šta ti treba, od meta, svakakvih vrsta strelica, rasvjete za mete itd. Ja sam si uzeo strelice sa metalnim vrhom sa te stranice.

https://www.darts-point.com/
  • Probirštift
    666
    Zna li netko ako je počelo učlanjivanje u udrugu navijača ili tek od sljedećeg tjedna jer su prošli tj rekli da će biti malo kasnije ove godine
  • Riot
    2k
    Nije još počelo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.