• Riot
    2k
    Ima li netko prijedlog gdje povoljno proteine nabavit? Gledam Myprotein na 40% i Poleosport na 15% na isto mi dođe, ne znam ima li bolje ponude
  • Doktor Kunić
    4.3k
    probaj na The Nutrition, znaju imat jebačke akcije
  • superhik
    11.9k
    ovo što je rekao @Doktor Kunić. The Nutrition omjer cijene, kvalitete i količine je najbolji
  • badjibadara
    4.4k
    Definitivno mjesečne akcije u THE Nutrition. 40% popusta na nekoliko proizvoda. Uvijek bude uključeno nešto od proteina.
    Za Božić su imali popust 45% na sve njihove proizvode.
    Dostava GLS-om brza i može se platiti dostavljaču.
  • Riot
    2k
    Zahvaljujem, naručio sam. Dosad sam uzimao u ona 2 gore što sam naveo al ovdje je cijena definitivno povoljnija
  • rob ljubavi
    913
    The nutrition mi nisu nešto iskreno
  • Captain America
    19.3k
    Uzeo sam 4 kile Nutritionovog Amino Whey Double Choco na akciji za 400 kuna i nisu neka sreća. Puno bolji mi je ShopBuilderov whey 4 kile za 480 kuna.
  • superhik
    11.9k
    Pričamo o okusima ili rezultatima?
  • Doktor Kunić
    4.3k
    Poneki proizvod je malo lošiji a poneki dobar, ovisi šta je na akciji, ali za tu cijenu je solidno. Ali mislim u globalu je sve to isto, samo druga firma i marka, što bi se reklo sve to ide iz iste bačve :grin: svi imaju poneki whey koji iskače po cijeni, vjerojatno je možda i kvalitetniji.
  • Stihl
    3.1k
    Spin2sport - naša firma, ja si tam zemem i ok su.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Dobro jutro svima :smile:
  • Kepec
    7.2k
    Index objavljuje fotografije privođenja osoba povezanih s napadom u Vukovaru i onda danas objave članak o muškarcu iz Ludbrega koji je zlostavljao ženu, a kao fotografiju naslovnice stave jednu od ovih privođenja iz Vukovara.
    Ispod fotografije su napisali kako to nije muškarac iz članka, ali mi nije jasno čemu onda potreba objavljivanja nepovezanog sadržaja.
    Već vidim kako redoviti komentatori po portalima povezuju zlostavljanje u Ludbregu s događajima u Vukovaru.
  • mlinchica
    2.4k
    Koja ludiona je ovdje, vidi se da je godišnji završio. :lol:
    Ne zamjerite ali moram malo komentirati sve skupa, a di je bolje nego na šanku.

Moderatori na konopcima već danima - krenulo s upozorenjima, boldanjima upozorenja, ponekim banom (ponekim i krivim :joke: ) ali izgleda da su se i oni predali.
    Neki isfrustriran do mjere da je baniran zbog psovke :scream:
    S Majkijem nitko neće razmjenjivati dupliće sličica :fear:
    Deda je u moodu izazivanja frke, da je slučajno kakav termin skupštine ubrzo, bilo bi svega (a gdje su oni dani kad su se samo brojale ulaznice :blush: ).
    Orc je definitivno budući najveći fan Ogija jer toliko iščekivanje objave potpisa :grin: izdrži još malo!
    Facke se dopisuje s talijanom, samo on zna na kojem dijalektu..jel može jače od tog? :lol:
    Sve je više prekriženih glava na profilnim, više insajdera, financijskih stručnjaka, menaĐera, boraca za pravo i pravdu…
    I šećer na kraju… vrati se Graž, napokon i digne temperaturu na 200! Comeback sa stilom! :halo:

Ma obožavam ovu Zonu!
    :heart:
    Dinamo ima NAJBOLJE i najposebnije navijače na svijetu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.