• plavac173
    2.6k
    Naravno, kazes po tebi je los i to je to, bez "vrijeđanja". Ja ne mislim zbog svih okolnosti u koje je upao, ti mislis i to je to.
  • plavac173
    2.6k
    Kakvim izjavama? Pola foruma ga pohvalilo zbog pressice prije Rovinja :rofl: ?
    Pa dobro, ti gledas rezultatski a ja malo sire, poslije cemo vidjeti tko je bio u pravu.
  • cibona
    3.4k
    Kakvim izjavama?plavac173

Populistickim izjavama.
  • Zagi
    8.3k
    Pa on je imao podrsku i kod mene i kod svih ostalih navijacacibona
    Ovaj dio definitivno nije točan. Nemojmo se lagati.
  • Brusa
    1.7k
    prvih tjedan dana je imao... :grin:
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪Mali Zeus Naravno, kazes po tebi je los i to je to, bez "vrijeđanja". Ja ne mislim zbog svih okolnosti u koje je upao, ti mislis i to je to.plavac173

Naravno, zašto bi bilo vrijeđanja. :)
  • mali M
    5.6k
    al Zagi, ja bi volio da je Bišćan imao ovakvu podršku kakvu ima Jakir, ali kad su smjenili Bišćana, nisam vidio neke baš opcije i Jakir mi se činio okej... Ja mislim iskreno da je imao podršku 98% ljudi.. ovih 2% sam napisao da kažem da je samo 1% bilo protiv...
    Mene je jako brzo demantirao i izgubio moju vjeru da može bolje jer se jako puno skriva iza svega, sve je prije krivo nego on i samo da dobi mini pripreme, pa druge mini pripreme, pa eto i cijele pripreme i pojačanja... to mi je malo demagogija i tako može bilo tko biti trener... dajte mi pojačanja i osvojit ću sve... mene uvijek čudi da ima ekipe koja smatra da se ništa ne radi cijelu godinu osim na pripremama...
  • Zagi
    8.3k
    Bišćan je prošlost. Prezentacijama na terenu nije zaslužio podršku.

Ono kako smo mi izgledali se jednostavno moralo presječi, hitno.

Manjina ali puno više nego 2%.
  • mali M
    5.6k
    Ono kako smo mi izgledali se jednostavno moralo presječi, hitno.Zagi

za razliku od ovoga sada? Jakiru smo dali benefit da dobi pojačanja prije nego ga kritiziramo, a Bišćana samo radi toga otpustili... Ali dobro, ja sam Bišćan-čovjek pa sam subjektivan kao i Plavac za Jakira
  • Nino Bule
    14.1k

Ovo sad nije dobro al dobio je pripreme da priredi nesto, biscan je preuzeo klub u travnju ja mislim, odradio citave pripreme i momcad mu je izgledala kako je izgledala, ako jakir nakon priprema ne krene sa pobjednickim nizom treba bit bivsi
  • Tom Hanks
    3.2k
    Smiješni su ovi jakirovi apolgeti, kakvo mazanje očiju
  • Nino Bule
    14.1k
    Ja sam daleko od jakirovog apologeta ali jednostavno ne vidim smisao u spominjanju biscana svaki put kao da nas je vodio u dobrom smjeru
  • mali M
    5.6k
    ne vidim smisao u spominjanju biscana svaki putNino Bule

a dobro malo pretjeruješ, tko ga spominje svaki put? tu i tamo se spomene i okej.. čisto jer se povuće rezultatska paralela sa sadašnjim trenerom.. Mislim da je Bišćan bio žrtva potresa u klubu gdje nitko nije htio preuzet odgovornost za ništa... nadam se da će se jednom vratiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.