• Jaro
    7.7k
    tak je, ako do sad nisam, redikul s instagrama ce me pretvoriti u Yakirovog sljedbenika...
  • marcio amoroso
    37.3k
    uv01dw7ma0s4dlbn.jpeg
    ck7jf7rjjc6pp4uk.png
    redikul s instagramaJaro

Koji usput drka na Lesijeve članke o naših 25 članova skupštine.
    To je ta moralna vertikala kojoj ću vjerovati. Kako da ne.

Vrli Osvrtnik.
  • plavac173
    2.6k
    Sve mogu shvatit, bas sve, ali ovo Yakir. To je prica za sebe
  • Zagi
    8.3k
    Dobio je ono što smo (bar ja ) tražili.
    Pripreme i prijelazni rok.

Za mene manje prijelazni rok, a više kvalitetne kondicijske pripreme.

Sada je tu teren i vrijeme će pokazati dali smo bili u pravu ili ne.
    Op ili trop.
  • cibona
    3.4k
    Lik prvo kaze da se lesickog treba u potpunosti ignorirati jer je poznat po tome sto hvali vlatku i upravu i sere po simicu, a s druge strane po storijima dijeli lesijeve clanke o nepravilnostima novog statuta i nedemokraticnosti.
  • mali M
    5.6k
    sve mogu shvatiti, ali da se toliko loviš za nadimke to mi je ono.. šta smo sve čačketu zaljepili nitko nije toliko plakao...
  • Mali Zeus
    14.1k
    Je li Osvrtnik u biti sam Lesi?
  • plavac173
    2.6k
    Nije stvar u tome vec o nekakvoj "podrsci" (ili nazovi kako god zelis) za trenere, ne samo za njega, vec opcenito. Valjda bi svaki igrac i trener trebao imat podrsku od navijaca, sve dok postoje osnove za tu podrsku.
  • NitkoBitan
    18.7k
    Ma taj Osvrtnik je klaun kao i vecina njih koji drze te "fan page" Dinamove stranice po drustvenim mrezama.
  • mali M
    5.6k
    sve dok postoje osnove za tu podrsku.plavac173

pa dobro... :lol: dozvoli nam da procjenjujemo tu osnovu.. :lol:
    ma ti to gledaš iz bezrezervne podrške Jakiru, svima nam je to jasno..tu i tamo kažeš da si ti prvi za njegovu smjenu ako bude loš, a znamo da bi ti srce puklo da ga smjene! :rofl:
    (šala je ovo sve bratko, da se ne zapališ previše)
  • xavier
    12.1k
    Ako je kolega Plavac zapravo Jakirović, a Osvrtnik Lesički, onda puno toga ima više smisla :sweat:
  • plavac173
    2.6k
    Hahahah da ga se sad smjeni, puklo bi :rofl: , bude li los ja cu prvi napisat da treba ic, isto kao sto sam i prije pisao da mislim da ne razumije velicinu Dinama ali evo ocito je :razz:
  • plavac173
    2.6k
    Na vama je da rijesite misteriju :cool:
    Samo nemoj me u recenicu sa Lesijem, zahvaljujem.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ↪mali M Hahahah da ga se sad smjeni, puklo bi :rofl: , bude li los ja cu prvi napisat da treba ic, isto kao sto sam i prije pisao da mislim da ne razumije velicinu Dinama ali evo ocito je :razz:plavac173

Stvar je u tome da on već jest loš tj. nije baš dobar. Nije da je počeo jučer, odradio je fini broj tekmi da mnogi od nas donesu svoje zaključke.
  • cibona
    3.4k
    trener trebao imat podrsku od navijaca, sve dok postoje osnove za tu podrsku.plavac173

Pa on je imao podrsku i kod mene i kod svih ostalih navijaca, a tu podrsku je potrosio svojim nepormisljenim odlukama/izjavama i REZULTATIMA, a mislim da je nacin igre + rezultat glavna osnova za podrsku trenera. On nema ni jedno ni drugo.

Naravno, on nije izgubio moju podrsku bespovrstno i eto sada ima pripreme i neka se ponovno pokaze u pravom svjetlu i neka nas uvjeri da zna vrijednost dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.