• Jaro
    11.4k
    samo, dinamo mu ne treba pomagati u tome. U oba slucaja je dinamo doveo te klince pa ovaj uletio. On je jedini razlog zasto mi posao s Brekalom smrdi...
  • CastAway1986
    4.7k
    dobar je igrač ali se sigurno neće dovesti jer ima dosta igrača u veznom redu
  • Šteco
    1.3k
    samo, dinamo mu ne treba pomagati u tome. U oba slucaja je dinamo doveo te klince pa ovaj uletio. On je jedini razlog zasto mi posao s Brekalom smrdi...Jaro

Jedan export-import manager je jedva maknut iz kluba, naravno da nam drugi ne treba.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Moja teorija za Baru je da Olmo ide u Barcelonu, a Faye u Barceloni i Klapija u Leipzigu su dio tog deala.
  • Laugreano
    4.8k
    u krivoj crkvi se molis. Nema ti ovdje nikoga iz uprave.
  • mali M
    9.2k
    ma dobro al ovo je fakat bedasto. Em mi profil zvuči ko novinarska klapanja. Lik se nazove prema nekom poluspomenutom igraču u kontekstu Dinama i kaže zašto ga ne dovodimo.. I traži priču o tome.. Takvih igrača je milijon spomenuto u kontekstu Dinama, neznam zašto radimo priču sad od ovoga. I btw, nije mi ni neka špica da se Dinamo sad nakrcava Japancima, Kinezima, Koreancima i kime sve ne jer je zgađao sa Kanekom. Super je da smo otvorili to tržište al sad izvuć 11 najboljih sa istoka i pitat se zašto ih Dinamo ne dovodi je stvarno glupo...
  • Orc123
    14.1k
    sad te molim da jos jednom procitas moj post i probas ga shvatiti. Napisao sam da nitko nije dramio danas u vezi Ogiware. Da nam je svima bilo cudno zasto ne potpisuje u cetvrtak i petak, bilo je, ali sam si dao truda i istrazio zasto i znao sam vec u cetvrtak ili petak da se cekaju papiri iz Japanskog saveza ali nisam pisao ovdje nego sam samo poslao jednom kolegi , ovdje sta on moze i potvrditi. Dalje nisam dramio i nisam pisao te info jer nisam ko neki pa da se predstavljam ovdje ko vrhunski isajder jer to i nisam. Ako se nesto moglo do sad vidjeti od mene ovdje je da ne robujem lajkovima ovdje ko neki vec sam ovdje iz ciste ljubavi prema Dinamu koju podijelim s ljudima koji dijele istu ljubav. Normalno da svi ne razmisljamo isto jer nismo HDZ tako da, ali ima puno kolega s kojima je lijepo konstruktivno pisati ovdje...
    A sad te isto tako molim da izvadis sve ostale kolege kojima je bilo cudno zasto Ogiwara ne potpisuje prosli tjedan i da sve oznacis i stavis na stup srama ko mene ili je mene ovdje In omalovazavati...
  • Common Sense
    1.3k
    Sine, morat ćemo malo prikočiti što se tiče dovođenja tih japanaca jer ako ih se još dovede, morat ćemo pored kapelice sv. Josipa otvoriti još i sake den, dvoranu za shogi, dovesti gejšu... Oformit će se onda i yakuza ćelija u istočnom dijelu grada.
  • sanjinlego
    4.1k
    Legende, opustite se .. ide sve kako treba, uskoro će dosta stvari biti jasnije.
  • Jurki
    20.9k
    Bara će si s ovakvim načinom poslovanja jako brzo zatvoriti vrata ozbiljnim klubovima.mali M

Znas kak se veli.. krava se muze dok daje mlijeko.. on moze ovak jos par godina, a onda laganini u mirovinu.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Germanijak doznaje: Brekalo sve dalje od Dinama, Fiorentina ne pristaje na uvjete kluba iz Maksimira!

Dinamo traži postotak od idućeg transfera na što Fiorentina ne pristaje niti pod razno. U međuvremenu je stigla ponuda iz Španjolske...

Evo lesickog... Ali nista posebno sto nismo znali
  • bbb medimurje
    4.8k
    Koji pokemon si je zamislio da na temelju posudbe od 6 mjeseci mozes dobiti postotak od transfera? Strasno nesto...
  • eol12
    859
    Slična stvar je objavljena neki dan. Samo su nadodali sad da postoji ponuda iz Španjolske.
    Samo ne kužim jednu stvar, zašto ne riješite Hoxhu ak želite obojicu dovesti, čekaju dođe ponuda neka i da ga prodaju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.