• Eduardo
    24.9k
    Stavljam ovaj komentar kolege @Orc123 koji sam obrisao prije tri dana samo za potrebe zapisnika kao potvrdu njegova današnjeg upisa kako nigdje nitko nije dramio u vezi Ogiware, pogotovo ne danas. Ok, možda danas nije, ali...

Sta je s Ogijem? Ne kuzim.....di su sad silni insajderi da ne znaju jednu jednaostavnu informaciju kad je predstavljanje igraca i jel sve uredu proslo s lijecnickim? Znaju da ce igrac doci za tjedan-dva a ovu banalnu info ne znaju? Kak je to moguce ako imaju info iz kluba? Sutra ne moze bit predstavljen jer marketing ne radi i ne rade snimanja vikendom to znam, tak da ak je sve ok mora biti predstavljen danas! — Orc123
  • Šteco
    990
    evo njega za nekoliko godina ponovo na Hnl pasnjacima da revitalizira karijeru..Jurki

To je i meni na pameti bilo odmah. Žao mi malog, preskače stepenice, a sve samo da bi ovaj zaradio.

Fabrizio je PR Barrin i lova jekao i kod onog u Barci jaako upitna.... takodjer, s 10 m eura u godinu dana kustosija bi trebala u borbu za europu a ne u sredini trece lige biti...Jaro

Ma cifra za onog stopera je prenapuhana, to je neupitno. Vjerujem da je i ovdje napuhano. Njemu je bitno ionako samo s tom Kustošijom raditi ovo kaj upravo i radi - dovoditi talente koji su već na radaru nekih klubova i prodavati ih bez da odigraju ikaj ili nakon kaj odigraju par tekmi.
  • Jaro
    10.5k
    samo, dinamo mu ne treba pomagati u tome. U oba slucaja je dinamo doveo te klince pa ovaj uletio. On je jedini razlog zasto mi posao s Brekalom smrdi...
  • CastAway1986
    3.5k
    dobar je igrač ali se sigurno neće dovesti jer ima dosta igrača u veznom redu
  • Šteco
    990
    samo, dinamo mu ne treba pomagati u tome. U oba slucaja je dinamo doveo te klince pa ovaj uletio. On je jedini razlog zasto mi posao s Brekalom smrdi...Jaro

Jedan export-import manager je jedva maknut iz kluba, naravno da nam drugi ne treba.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Moja teorija za Baru je da Olmo ide u Barcelonu, a Faye u Barceloni i Klapija u Leipzigu su dio tog deala.
  • Laugreano
    4.5k
    u krivoj crkvi se molis. Nema ti ovdje nikoga iz uprave.
  • mali M
    8k
    ma dobro al ovo je fakat bedasto. Em mi profil zvuči ko novinarska klapanja. Lik se nazove prema nekom poluspomenutom igraču u kontekstu Dinama i kaže zašto ga ne dovodimo.. I traži priču o tome.. Takvih igrača je milijon spomenuto u kontekstu Dinama, neznam zašto radimo priču sad od ovoga. I btw, nije mi ni neka špica da se Dinamo sad nakrcava Japancima, Kinezima, Koreancima i kime sve ne jer je zgađao sa Kanekom. Super je da smo otvorili to tržište al sad izvuć 11 najboljih sa istoka i pitat se zašto ih Dinamo ne dovodi je stvarno glupo...
  • Orc123
    12.6k
    sad te molim da jos jednom procitas moj post i probas ga shvatiti. Napisao sam da nitko nije dramio danas u vezi Ogiware. Da nam je svima bilo cudno zasto ne potpisuje u cetvrtak i petak, bilo je, ali sam si dao truda i istrazio zasto i znao sam vec u cetvrtak ili petak da se cekaju papiri iz Japanskog saveza ali nisam pisao ovdje nego sam samo poslao jednom kolegi , ovdje sta on moze i potvrditi. Dalje nisam dramio i nisam pisao te info jer nisam ko neki pa da se predstavljam ovdje ko vrhunski isajder jer to i nisam. Ako se nesto moglo do sad vidjeti od mene ovdje je da ne robujem lajkovima ovdje ko neki vec sam ovdje iz ciste ljubavi prema Dinamu koju podijelim s ljudima koji dijele istu ljubav. Normalno da svi ne razmisljamo isto jer nismo HDZ tako da, ali ima puno kolega s kojima je lijepo konstruktivno pisati ovdje...
    A sad te isto tako molim da izvadis sve ostale kolege kojima je bilo cudno zasto Ogiwara ne potpisuje prosli tjedan i da sve oznacis i stavis na stup srama ko mene ili je mene ovdje In omalovazavati...
  • Common Sense
    1.2k
    Sine, morat ćemo malo prikočiti što se tiče dovođenja tih japanaca jer ako ih se još dovede, morat ćemo pored kapelice sv. Josipa otvoriti još i sake den, dvoranu za shogi, dovesti gejšu... Oformit će se onda i yakuza ćelija u istočnom dijelu grada.
  • sanjinlego
    4k
    Legende, opustite se .. ide sve kako treba, uskoro će dosta stvari biti jasnije.
  • Jurki
    18.5k
    Bara će si s ovakvim načinom poslovanja jako brzo zatvoriti vrata ozbiljnim klubovima.mali M

Znas kak se veli.. krava se muze dok daje mlijeko.. on moze ovak jos par godina, a onda laganini u mirovinu.
  • Ivdzo11
    7.9k
    Germanijak doznaje: Brekalo sve dalje od Dinama, Fiorentina ne pristaje na uvjete kluba iz Maksimira!

Dinamo traži postotak od idućeg transfera na što Fiorentina ne pristaje niti pod razno. U međuvremenu je stigla ponuda iz Španjolske...

Evo lesickog... Ali nista posebno sto nismo znali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.