• dumitrumitu
    1.5k
    Ja se neću mučiti da pogledam cijele utakmice belupa kako bih procijenio kakav je Hoxha igrač. Pogledao sam sažetke i izgleda mi kao prosječan hnl igrač koji s razlogom igra u belupu s 25 godina. Nadam se da će otići u neki drugi klub.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ili Brekalo ili Hoxha, obojica nikako. Previše i nepotrebno. Btw šta je zapelo s Belupom oko Hoxhe? Ništa se ne spominje
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ili Brekalo ili Hoxha, obojica nikako. Previše i nepotrebno.LaznjakProsineckog

Da, dovest samo jednog jer vec sad imamo jedno pravo lijevo krilo :rofl:
    Ne daj Boze da imamo 2 igraca kojima je lijevo krilo prirodna pozicija da jedan moze zamjenit drugog. Jel treba po 5x put podsjecat da trenutno nemamo nijedno pravo lijevo krilo, samo improviziramo. Uostalom pitanje je oce li Brekao bit ovdje i poslije kraja sezone.
  • NORTE
    17.7k
    Ili Brekalo ili Hoxha, obojica nikako. Previše i nepotrebno.LaznjakProsineckog
    Slažem se. Ovih +6 na tablici nam je dobra zaliha i praktički smo već prvaci, a konkurencija nam je preslaba i raspadaju se.
    Imali smo odličnu polusezonu, ekipa nam je uigrana, napadači i krila gaze, trener u rangu Bjelice, bit će nam dosta i jedan od te dvojice igrača, ne treba nam gomilanje igrača na popunjenim pozicijama.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Ja s ovom ekipom bez ijednog pojačanja u hendikepu sve pobjedim u HNLu, šteta što nemam uefa pro licencu, još bi promovirao par juniora da se blagajna napuni. Ubacio bi u 'Kuže mode' i lagano 3,4 komada svakome
  • Krizy
    59.2k
    Ja s ovom ekipom bez ijednog pojačanja u hendikepu sve pobjedim u HNLu, šteta što nemam uefa pro licencu, još bi promovirao par juniora da se blagajna napuni. Ubacio bi u 'Kuže mode' i lagano 3,4 komada svakomeLaznjakProsineckog

Popij čokolino i na spavanje.
  • Thompson
    52

Špikića treba otpisati iz svih kombinacija, jednostavno čovjek nije inteligentan i u 90% situacija donosi krive odluke. Vidović na krilu ne može igrat probat ga na desetki ako ni to pak ne ide ne otkupit ga, za Menala se traži klub i na posudbu će, dakle potrebni su i Brekalo i Hoxha a Špikića dati pride za Hodžu.
  • Šteco
    990
    Fala vam svima, 30 stranica čitanja jel Brekalo pojačanje za nas ili nije, a začinjeno s Hoxhom u zadnjih par stranica. :pray:
  • Jurki
    18.5k
    Popij čokolino i na spavanjeKrizy

Oplakah :rofl: :rofl: :rofl: Upišal sam se od smijeha.
    Hvala ti. Bas si mi popravil jutro..
  • Peškaman
    7.4k

Zašto ne obojica,treba nam širine i različite tipove krila.
    Plus,Emreli je ozljeđen što znači jedan manje u rotaciji po krilima.
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪NORTE Ja s ovom ekipom bez ijednog pojačanja u hendikepu sve pobjedim u HNLu, šteta što nemam uefa pro licencu, još bi promovirao par juniora da se blagajna napuni. Ubacio bi u 'Kuže mode' i lagano 3,4 komada svakomeLaznjakProsineckog

Ne znam zašto nisi poslao CV za trenera već?
  • mali M
    8k
    Popij čokolino i na spavanje.Krizy

Ne želim riskirati ban i malo je offtopic, ali kako misliš "popij". KrašExpres se pije, Čokolino se jede žlicom. Zašto unosiš kaos u ionako teško jutro ponedjekom...
  • Noel
    13.4k

S razlogom je napisao popij , mala djeca i bebe piju čokolino.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Ak je rijetki moš ga i pit.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ogiwara jos nije sluzbeno predstavljen a nalazi se na popisu igraca koji idu u Rovinj :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.