• Ban
    698
    Ne mogu jer očigledno nemamo za biber. To je isto jedan od razloga zašto se nadam da će Jakir posložiti ekipu i Brekalo proigrati kada ga već možemo dovesti na posudbu.
  • Jurki
    18.3k
    ok ja sam novi chairman imas 5 milja za transfer i 800 keka za placu.
    Koji je to igrac tj klasa koji ce doci u Hnl i za te pare?
    Edit: i da je u krugu igraca jedne od najboljih reprezentacija svijeta.
  • plavac173
    2.6k
    Pitao sam onoga koga Dinamo moze dovesti, a Dinamo moze dovesti Brekala
    Evo napisao ti je gore kolega isto
    @scooniepennI mene ovo zanima. Ja bih samo jos dodao prijedlog krila koje je klasa iznad Brekala, dakle to je ozbiljna reprezentativna razina i igrac koji jamci 15 golovs i asitencija u kumulativu do kraja sezone. Prosvijetli nas.
  • Captain America
    20.4k
    ne znam oznaciti sadaGeorg Koch

Klikneš "@" na alatnoj traci i ukucaš ime forumaša.
  • veselko tenžera
    4.5k
    pa i nije kad će Rukavina u Gorici imati više
  • Ban
    698
    ok ja sam novi chairman imas 5 milja za transfer i 800 keka za placu.
    Koji je to igrac tj klasa koji ce doci u Hnl i za te pare?
    Edit: i da je u krugu igraca jedne od najboljih reprezentacija svijeta.
    Jurki

Pa Brekalo i ne bi trebao biti u krugu reprezentacije, ima sreće što su Perišić i Oršić strgani.

Sad bi ti da ti ja iskopam nekog Španjolca, Argentinca ili Francuza *u krugu repke* za 5m, to jednostavno nije realno.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Nikad nisam bio fan Brekala i uvijek sam smatrao Ivanušeca boljim igračem ali dolazak Brekala bi bio ne samo igračko pojačanje (bolji je valjda od Vidovića i Špike) nego bi bio i klasičan power move. Malo bi se i konkurencija usrala, vidjeli bi svi da je Dinamo još uvijek moćan i da može dovesti 25-godišnjeg reprezentativca iz Fiorentine a onda bi posljedično bilo još i lakše dovesti nova pojačanja kojima bi Dinamo postao još primamljiviji.
  • nwankwo646
    642
    Svi su iznili svoje mišljenje o Brekalu... U 6. misec će se vidit ko je bija u pravu i to je to.
  • Jurki
    18.3k
    dobro onda mi nađi igraca iz liga petica za 5 milja eura transfer i 800 keka place a da je bolji od Brekala.
    Cak ne treba biti ni reprezentativac.
  • Klenx
    7.9k
    Ne mislim da je Brekalo neka svjetska klasa, čak niti rang Oršića, ali navedite mi u HNL-u približno lijevo krilo takvog “pedigrea”.

Eventualno Pjaca. I onda nitko niti blizu.
  • Zagi
    10.5k
    Pjaca je bio direktna zamjena Brekalu.
  • plavac173
    2.6k
    Umjesto da napravimo "euforiju" jer nam dolazi reprezentativac hrvatske koji igra vec 7-8 godina u ligi petice i ima dobru statistiku u istoj, sa tom istom "euforijom" bi se i sam Brekalo napalio jer vidi da je vazan, da ga ljudi vole, jer znate igraci prate i citaju sve i isto imaju osjecaje ljudske koje svi mi imamo, onda bi se podigli i ostali jer im je dosao taj tko je dosao. A Dinamovi navijaci raspravljaju da li je takav igrac pojacanje za Dinamo :up:
    A ovi dolje naprave euforiju od penzionera i taj isti penzioner prvih par utakmica igra debelo iznad svojih mogucnosti upravo zbog njih, a mozete zamisliti kako bi bilo da im dodje netko ovakve klase.
  • Slush
    954

Svaka ti je na mjestu. Ne zelim spomenuti grad, al da je otisao 300km juznije to bi bila bakljada i praznik rada.

Brekalo je klasa.

Neka se ustimaju lijevo Ogiwara i Brekalo to ce biti top. Ako zakaze ta strana imamo Kaneka desno, ako i to zakaze pa valjda ce se Baturina/Vidovic probudit, a i ako to zakaze pa Dr. Petkovic u napadu.
    Pa i da to sve zakaze Peric ce iz kornera zabit gol.
  • Orc123
    12.4k
    Kolko cemo jos stranica ispisati o Brekalu za ime Boga!? Jel se mozemo svi sloziti da kad je decko igrao najbolji nogomet Dinamo ga ne bi mogao dovesti nikako, isto tako mora se priznati da je u nikakvoj formi ali i takav bi nam bio vjerojatno/sigurno pojacanje i uvijek postoji mogucnost da eksplodira. Dovodimo ga na posudbu znaci low risk. Da, istina, radimo bez dugorocne vizije ali moramo se pomiriti s tim dok je ova garnitura na celu kluba da ce biti tako i probat izvuci najbolje! Nafam se da dolazi u paru s Hoxom. Ocito cemo Hoxu platiti do 1mil eura a siguran sam da za te novce necemo nac nista bolje. Nek dovedu obojicu i super!
  • Rakovica1986
    1k
    je li to potvrda ili kiflaš?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.