• plavac173
    2.6k
    Ma nista to, nismo zadovoljni ako ne dodje Neymar... Zapravo ne treba nam takav igrac koji nije vise mogao u Europi radit razliku pa je otisao po pare.

Morao sam, izvinjavam se :razz:
  • Zagi
    19.2k
    Ako Rukavina ode u Goricu, mislim da će individualno imati bolju polusezonu od Brekala i Hoxhe. — Ban

Ako Hoxha ode iz Slavena i Rukavina u Goricu, Šakota će imati bolju polusezonu od Rukavine.
  • Jurki
    27.9k
    nismo zadovoljni ako ne dodje Neymar... — plavac173

Taj cim bi videl kak teren u Koprivnici izgleda bi gledal na koji krtovinec bi se popicil da iznudi penal ili izglumi ozljedu.
    Edit: vratiti Sammira i Badelove dionice idu u nebo.
  • Ban
    698
    Ako Hoxha ode iz Slavena i Rukavina u Goricu, Šakota će imati bolju polusezonu od Rukavine. — Zagi

Biti će uzbudljivo popratiti. Mislim da bi Istra i Loksa isto bile dobre posudbe za Rukavinu, ali sviđa mi se Gorica.
  • i more je plavo
    1.3k
    Kao sto sam vec pisao, mi smo ovdje cudo.
    Brekalo nam nije pojacanje za poziciju na kojoj nam igra Spikic
    — Georg Koch

Ne zelis shvatiti siru sliku.
    Brekalo je 3x skuplji od Špike i nerado igra obranu.
    Ovakav kakav je zadnje vrijeme nije instant pojacanje, a nama to treba.

A vjeruj mi da zelim da dodje i bude prevaga, bar jednako kao i ti.

Ja sam samo komentirao trenutnu situaciju, nju smo vidjeli danas, a ti si iz danasnje igre iscitao zelju za povratkom u Dinamo.....postujem, mozda je tako.
    Nemam insiderske info sto mu je u glavi, i zasto izgleda izgubljeno i nezainteresirano, a ni kuglu iz koje mogu vidjeti sto ce biti sutra i ima li Jakir mapu za doprijeti do njega da ga razdrma.

Svakako ce lakse igrati u hnl-u gdje ce biti dokazana zvijezda, k tome i igrac Dinama i samim time imati bolji status.

Od mene dosta o Brekalu za danas, ja mu istinski zelim da bude prvi strijelac HNL-a i prvaka Hrvatske i kao takav ode na EURO
  • Maximo
    1k

haha...odmah na zagrijavanju bi se kotural do pol terena i držal za nogu...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    Svima su puna usta Rukavine, a taj dečko nije pokazao apsolutno ništa u seniorskom nogometu. Za 10 dana puni 20 godina i što smo vidjeli od njega? Puste napise o ogromnom talentu. U juniorima isto nije bio nešto posebno da radi razliku. Možda nije dobio pravu minutažu u seniorima, ali to što je i dobio odigrao je loše, sjećam se da se stalno izvlačio u izolaciju i pokušavao driblinge koji uopće nisu prolazili, stil igre sličan Marinu, ležerno, opušteno, manekenski. Taj dečko nije za Dinamo i nije mi dobro kada netko uspoređuje njega i Brekala.
  • Ban
    698
    Ma u kaj bi se uopće kladili? Nema potrebe, budemo samo ispratili i vidjeli na čemu smo.
  • sanjinlego
    4.3k
    Brekalo 5+ golovi i 3+ asistencije. Dovoljno!

Edit: plus dolazi iz treninga, ne treba ga čekati 2 mjeseca da dođe do sebe.
  • Captain America
    20.4k
    Rile, Boško Šutalo (vrhunski zamijenio Jopu prošlo ljeto do ozljede), Mišić, Bruno, Hajrović, Drmić, Krovinović, Uremović i Livaja su naši igrači kojih su zadnjih 5 godina dolazili u HNL iz liga petice (Portugal tu isto računam) nakon epizodnih uloga u svojim klubovima. Sve do jednog su bili igrači koji su činili razliku u sprdačini zvanoj HNL, a danas je liga na najnižim granama u zadnjih dosta godina.

I nakon ovoga, zonaši tvrde da Josip Brekalo neće biti pojačanje za Dinamo. Josip će uz Brunu biti najbolji igrač u ligi, a kritičari će skepticizam usmjeriti prema upravi jer nisu dogovorili fiksnu odštetu za ljeto jer će već u ožujku biti kasno.
  • Georg Koch
    8.3k
    razumijem ja tebe, ali tko je onda instant pojacanje koje bi ti htio, a da je realno s obzirom na sve okolnosti?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Pa Spikic ima 2 asista i 3 gola a poceo je samo 9 utakmica, znaci Spikic bi imao da je igrao 18 utakmica bar 5 golova i 3 asista bez problema.
  • Ban
    698
    Brekalo 5+ golovi i 3+ asistencije. Dovoljno! — sanjinlego

8 g+a u 19 utakmica je tebi ekstra klasa za HNL?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.