• Mr Anderson
    13.3k
    Do prije par godina i on i Selahi bi završili u dinamu, ali ta vremena su prošla.NORTE

Kud bi s njim da smo ga uzeli? Tek toliko da ga tovari ne uzmu?
  • NB86
    17k
    Lacika im je dobro kratkorocno (kolko vidim posudba do ljeta bez unaprijed dogovorene opcije za kupnju) rjesenje za lijevo krilo, on je tu da se napadne titula a ne da dugorocnu korist imaju od njega, molit ce se bogu da se instant vrati u formu jer je slabo igro zadnje vrijeme, svakako su im alternative samo dajaku i trajkovski koji su uzasni tako da ce ga trpit dok ne proigra
  • Mali Zeus
    18.9k
    Lacika im je dobro kratkorocno (kolko vidim posudba do ljeta bez unaprijed dogovorene opcije za kupnju) rjesenje za lijevo krilo, on je tu da se napadne titula a ne da dugorocnu korist imaju od njega, molit ce se bogu da se instant vrati u formu jer je slabo igro zadnje vrijeme, svakako su im alternative samo dajaku i trajkovski koji su uzasni tako da ce ga trpit dok ne proigraNino Bule

Nije li im on zamjena za Sahitija ili umjesto Krovinovića u vezi?

Dobar igrač, al nije da se tresem, osobito ako budemo imali dobar transfer rok.
  • BBB Baranja
    363
    Pa to su nasi veleumovi radili Bjelici pa vidimo dokle smo dogurali s Marinima, Jurićima, Bočkajima i kompanijom
  • NB86
    17k

90% posto sam siguran da ide na krilo, igro je to i u osijeku, krovinovica i pukstasa ne moze izgurat jz prve
  • Ali
    2.7k
    Laszlo je ok igrač, prosječan bih rekao. Za hnl dobar i niš više. 29 godina , posudba...
    Oni nastavljaju sa uhodanom praksom. Koja za sada nije dala rezultat..
    Stigao je u pravi klub, onako na prvu po cemu ga pamtim je dobar udarac lijevom, explozivan u duelu... i nadasve glumac. Bezbroj duela je glumatao faul... dakle idealan profil za njih.
  • bongo
    1.2k
    Tuci otišao iz Lokomotive u Spartu iz Praga, spominje se odšteta od milijun eura.

Usput zanimljiv članak gdje su navedeni igrači koji su ih napustili unazad godinu dana.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/u-godinu-dana-ostali-bez-cijele-momcadi-a-ovo-je-vrh-u-utorak-na-prozivci-na-kajzerici-u-srijedu-na-maksimiru-15411493
  • Neki tip
    21.3k
    Tuci otišao iz Lokomotive u Spartu iz Praga, spominje se odšteta od milijun eura.bongo

Ma nemoj cimat, pa kad to!? :scream:

(Zajebavam te malko, vijest je stara valjda tjedan dana, u SN su danas to pisali samo u kontekstu Loksine sportske politike, a ne kao novu info)
  • plavac173
    2.6k
    Hajduk odgovorio na Dinamovo novo pojacanje iz Varazdina odnosno Brodica, vratio se nikola kalinic :rofl:
  • Mali Zeus
    18.9k
    Držimo fige da će mu ovaj novi povratak proći kao i prošli.
  • Jurki
    18.7k
    vratio se nikola kalinicplavac173

Opterecenje za svlacionicu jer ce inzistirati na pocetnoj postavi te za financije.
    Stara raga koja je upitne forme.
    Vidjeli smo ga u kakvom je stanju bio po dolasku iz Italije. Sad je jos stariji.
    Pozdravljam takve akvizicije nase konkurencije.
  • Georg Koch
    6.4k
    Ovo je valjda tema gdje se smiju komentirati tovari :rofl:
    Sve zavisi na koji nacin gledas stvari. Ja to gledam ovako:
    Hajdukova 2 pojacanja za borbu sa dinamom imaju zajedno 65 godina, ove sezone zajedno imaju 2 nastupa( u prvenstvu) te zbirno velikih 20minuta. Toliko o tome.
    Mi ako budemo pravi uz ova ocekivanja pojacanja, mogu nam samo mahati sa 2/3. mjesta :victory:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja sam dojma da posto su pisali da Karoglan obavlja razgovor blabla da se dogovorilo mozda i nesto oko minutaze, da ce biti zamjena
  • blackbully
    4.5k
    "Mindaugas Nikoličius je otkrio za koliko novca će igrati Nikola Kalinić.

"Što se tiče financija, to je bilo najlakše u tri godine što sam u Hajduku. Dogovorili smo 1 euro njegove plaće. On želi pomoći Hajduku i osvojiti naslov, to je jedini motiv zbog kojega se vratio."
  • Mihaljević
    13.4k
    Dogovorili smo 1 euro njegove plaćeblackbully

Ovo je teški respect , bez obzira što je Tovar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet