• db-izbjeglica
    17.7k
    Lijevi bek poljskog Jagiellonia, trenutno drugi strijelac prvenstva, iznenadio je mnoge svojim nastupima ove sezone, privukavši pažnju mnogih europskih klubova.wolfgang14

Neam pojma tko je to, ne da mi se googlati... al šta je lik fakat drugi strijelac poljskog prvenstva, a igra lijevog beka? Možda ja ne poznajem dobro taj izraz pa krivo mislim da je lijevi bek = lijevi bočni :chin:
  • Brusa
    3.4k
    da, 2. strijelac je. Kaže wikipedia da igra left-back or a left winger. Po mom engleskom bi to bilo lijevi bek ili lijevo krilo.
  • Zagi
    9.9k
    Odete na njegov profil > neku tekmu> lineups > players average positions
    i vidite točno gdje stoji i gdje mu suigrači stoje.
    https://www.sofascore.com/player/bartlomiej-wdowik/936874
    Bek je ali izgleda da je formacija prilagođena da on ima veliku slobodu kretanja.
  • Ban
    698
    Izvodi slobodne i penale, mislim da mu je to većina golova. Osobno sam uvijek skeptičan prema takvim bekovima ako ih nisam gledao, nerijetko ispadnu set piece merchant. Jedini kojem vjerujem je Sosa, ali njega sam se nagledao.
  • xavier
    12.1k
    Pa takvog beka smo već imali. Skupo smo ga platili i kasnije ga se jedva riješili. Mislim naravno na Bočkaja.

Ok, ne kažem da je i ovaj Poljak defanzivno loš jer ga nisam gledao, ali teško mi se oteti dojmu da ako je tako dobar ofenzivno, a uz to je dobar i defanzivno, onda bi se puno jači klubovi zanimali za njega.
  • xavier
    12.1k

Osim ako baš silno želiš da ljudi kliknu i ne želiš im reći o čemu se radi jer se nadaš da će to povećati vjerojatnost klikanja, napiši o čemu se radi. Ne trebaju nam clickbait postovi.

Nema mi goreg od posta koji sadrži samo link iz kojeg nije jasno o čemu se radi.
  • bongo
    1.1k

Inace stavljam normalno linkove, ali sam zajebao ovaj put i umjesto linka prekucao teskt koji sam htio staviti ispod.

Ovdje mi je samo gušt kak su zazivali povratak, a igrač ode drugdje.

Iskreno, briga me za klikove na index ili bilo koji portal
  • plavac173
    2.6k
    Top igrac..
  • BBBaranja
    3.5k
    Top ili flop,vrijeme ce pokazati :smile:
  • badjibadara
    4.9k
    Mislim da bude top. Mada smo zakucavali sve klubove u kojima je igrao, a mi se susretali sa njima. Nema razloga da ne nastavimo tradiciju.
  • NORTE
    16.2k
    Laslo je za njih veliko pojačanje, igrač kakav im je trebao i sigurno će im puno značit.
    Do prije par godina i on i Selahi bi završili u dinamu, ali ta vremena su prošla.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Laszlo je skoro i bio kod nas ali nas je Ante spasio tog posla. Hvala ti Dida Ante :cheer:
  • Nolifer
    11.3k
    Eto cijeli Zagreb se trese taj mađar osvojio 7 prvenstava i 4 puta bio osvajač zlatnih lopti, a Messi je za njega balerina.. Ajde klasično novinarsko podvaljivanje vatre. Da je valjao bio bi kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.