• Mihaljević
    15.2k
    Baš me zanima koji će Breki uzet broj (ako) dođe... Svi brojevi koje je u karijeri nosio su zauzeti. 14, 7, 27 , 17 , 77. 44 i 21 se čine kao dobar pick, nije neka bitna informacija, ali meni je. :sweat:
  • Jaro
    13k
    ma nije pretakanje love nikako.... I onda se cudimo kak sa 50-60-70 milja godisnje imamo polutrenera s polumomcadi...
  • Jurki
    27.9k
    Ma ako jedan Sucic kod nas nema jos neku minutazu ne znam sta ocekivati za Anesa, sumnjam da se decku sjedi na klupi. — BornaPŽ1986

Ma jasno, ali ne shvacam nasu politiku i takve poteze.
  • Noel
    25.7k

Samo sam stavio taj intervju jer ga se spominje kao nekog ko će nam donijeti impuls u osvajanju naslova.. dok on sam prije par godina ima želju da Rijeka pa hajduk.. Dajem za prostor da je sazrio u glavi i ako je tako bit će top pojačanje.
  • Crni86
    25.1k
    meni je ova izjava dokaz da je i bio zreo u glavi, da je mogao racionalno promisliti i usudio se reci da nesto nije dobro. Dinamo treba biti prvak makar je los? Ma nemoj. On je to reko samo u kontekstu da su se ljudi u klubu uspavali jer nema konkurencije i to je vidljivo iz djela koji je kolega nadodao.
  • Noel
    25.7k

Da,Dinamo treba uvijek bit prvak. Kraj.
  • Mihaljević
    15.2k
    Baš me zanima koji će Breki uzet broj (ako) dođe... Svi brojevi koje je u karijeri nosio su zauzeti. 14, 7, 27 , 17 , 77. 44 i 21 se čine kao dobar pick, nije neka bitna informacija, ali meni je. :sweat: — Mihaljević

Sad vidio da mu se insta profil prije zvao "brekii86" , znači vjerovatno uzima 86 :love:
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Sad vidio da mu se insta profil prije zvao "brekii86" , znači vjerovatno uzima 86 :love:
    6mReplyOptions
    — Mihaljević

Stojkovic ima 86?
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    hvala, zabrijao sam malo
  • Eduardo
    31k
    uzeo je 86 samo zato što je Ivanušec još bio tu. Čim je ovaj otišao uzeo je sedmicu.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    uzeo je 86 samo zato što je Ivanušec još bio tu. Čim je ovaj otišao uzeo je sedmicu. — Eduardo

E onda je to, jos si mislim gdje sam ga vidio sa 86
  • CastAway1986
    6.7k
    Sanjine daj nam neko novo ime za desni bek
  • Praskaton
    6.3k
    Puno sad trazite i desni bek da dode...Ako zgotove transfer Brekala i Ogija,uz ove odlaske koje je jucer Jakir nabrojao smatrat cu ovaj prijelazni rok odraden vrhunski.
  • Peškaman
    9.8k
    Potreban je desni bek, Moharrami ima azijski kup/prvenstvo a Riletu je majka preminula,tko zna kada će biti psihički spreman.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.