• db-izbjeglica
    19.5k
    Nije lijepo prenijeti izjavu od nekoga a da ne bude prenesena do kraja :grin:

"i neka to bude signal Dinamu da se trgne i ponovno bude jak – zaključio je Josip Brekalo."
    plavac173

uvijek se mora gledati i kontekst pitanja i pojedinca koji odgovara na to pitanje... čovjek je na to odgovarao kao reprezentativac ili potencijalni reprezentativac, a kao takav moraš imati obzira i prema cjelokupnom hrvatskom nogometu, navijačima svih klubova i biti pristojan. čak i ako nešto misliš i želiš, ponekad je mudro upakirati na finiji način, ne treba uvijek nametati svoje želje i subjektivne interese gurati u prvi plan (za razliku od nekih), to se zove gospodsko ponašanje.

također - nikakav skandal nije ako neki drugi klub bude prvak, to je najnormalnija stvar u sportu. mi kao navijači dinama smo poprilično razmaženi... 24/32 naslova je vjerojatno raritet u iole ozbiljnijim profesionalnim nogometnim ligama.
  • plavac173
    2.6k
    Rekao je jucer da trazi desnog beka tako da vrlo moguce da ce ga i pronac
  • plavac173
    2.6k
    Tocno sve u prvom dijelu.
    Ovaj drugi dio cu preskocit, nedo dragi Bog iako znam da je tako :sweat:
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ovaj drugi dio cu preskocit, nedo dragi Bog :sweat:plavac173

događalo se i dogodit će se opet. kad se dogodi, sljedeće jutro će opet svanuti, nogomet će se i dalje igrati, za par mjeseci će početi novo prvenstvo i to je najnormalnija stvar na svijetu....ili očekuješ da dinamo osvoji sve naslove prvaka za vrijeme tvog života? što je poprilično nerealno...
  • sanjinlego
    4.1k
    Traži se desni bek za budućnost a ne samo da krpa trenutne probleme, izostanke. Možda Špikić na pripremama odigra koju na desnom beku.
  • plavac173
    2.6k
    Slazem se naravno. ne ocekujem, samo da se to ne dogodi ove sezone odnosno u bliskoj buducnosti, cisto zbog njih dolje i te euforije. Osvajanjem naslova ove godine bi ih ugasili dobrih par sezona.
    No, nije ovo za ovu temu svejedno.
  • Mlađi referent
    14.9k
    “Bila je velika euforija kod stadiona, brat me zvao video-callom, pratio sam uživo taj vatromet i bakljadu. Mogu samo čestitati dinamu na povijesnom uspjehu. Ući među osam u tako jakom natjecanju, protiv takve momčadi, u teškoj situaciji kad si vani izgubio 2:0, bez tog gostujućeg gola koji često zna bit presudan, to je fantastično…Što se Mislava tiče, presretan sam kao navijač dinama kako je odigrao i kakve je golove zabio.” - Josip Brekalo nakon Tottenhama

“Vjerujem kako će mi, zbog mog dinama, golovi protiv Šahtara bit jos draži” - Brekalo prije tekme protiv Šahtara u UEL one sezone kad se nama dogodio - Šahtar.
  • Facke
    7.1k

Spikic na desnem beku....:lol: No comment.
  • plavac173
    2.6k
    Nece se to desit
  • marcio amoroso
    47.5k

“Neka proba Špikića na desnom beku. Naprijed ionako ništa ne pridonosi, a dolazi mu očigledno još jača konkurencija. Ja sam uvijek u Menalu vidio mogućeg beka, ali njega više nema pa se može probati sa Špikićem.”

Moj post od jučer :grin:
  • Nolifer
    13.6k

Ista stvar je bila prije par mjeseci da je neko ovdje predložio da se stavi Špiku na lijevi bek i slično je napisao kao ti. Nemrem naći više taj komentar
  • Noel
    17.6k
    Ćirine metode od napadača napravi beka.. Pa za HNL je to čisto solidna opcija.
  • CastAway1986
    4.7k
    Mislim da bi Jakir onda prije Kaneka isprobao na desnom jer je to u Japanu već igrao !
    Nego ekipa kakvo mišljenje imate o H.Smolčiću iz Eintrachta koji također traži klub za posudbu
  • nwankwo646
    979
    Špikić i postavljanje ofsajda :lol:
  • plavac173
    2.6k
    To mi je sinoc palo na pamet dok sam gledao podcast, 23 godine, top stoper.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.