• Peškaman
    8.3k
    Polako me hvata mala euforija,Takuya asist,Brekalo i Takuro gol ,puna Kranjča :D
  • Mali Zeus
    20k
    Sanjinlego postaje ili vodeći insajder, ili baniranKlenx

Ili sa štitom ili na štitu.
  • Ličani1986
    1.3k
    Da nadodam uvaženi kolega da imam želju da vratimo natrag rasprodanu Kranjču sa rekordom stadiona
  • Mali Zeus
    20k
    Bemti osjećam se ko dijete pred Božić.
  • Georg Koch
    7k
    Screenshot-20240103-141821-Samsung-Internet.jpg

Malo prikaza uz sirinu i rotacije.
    Plus ovdje nema Ljubicica, Emrelia, Bernauera, Halilovica...
  • Nogo
    9.4k

Moguće da će se vratiti u VŽ.
    Varaždin bi ili njega ili Kulena na posudbu.
    Drmić ne želi tamo.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo prikaza uz sirinu i rotacije.Georg Koch

Dojma sam da je Perkovic je u prvih 11 uz KTC, nema sanse da Zivkovic odmah udje u prvu a Perkovica baci na klupu
  • keppi
    470
    Neće valjda Brekalo u subotu proigrati.....pa da ga Fiorentina odluči još ostaviti kod njih.
  • DinoLeonix
    2k
    Upitno je koliko uopće i može biti motiviran odigrati odličnu utakmicu kada je želja za povratkom toliko velika koliko se piše i priča.
  • sanjinlego
    4.1k
    Anes Krdzalic u Sarajevu, vrlo vjerojatno!
  • Noel
    17.7k
    Ah, moj Dinamo... Iskreno, volio bih da se neke stvari u hrvatskom nogometu promijene i da ove sezone Rijeka osvoji naslov. Ne samo zbog toga što bi to u Rijeci slavio cijeli grad i cijela regija, nego i zbog doživljaja cjelokupne javnosti. Vidio sam onaj jedanaesterac za Dinamo u Vinkovcima, pa to je bilo smiješno... I neka ove sezone naslov osvoji Rijeka, pa nakon nje i Hajduk. JOSIP BREKALO za Večernji List.
  • Jurki
    20.9k
    a prije pola godine ga otkupili od Kustosije.. :rofl:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    a prije pola godine ga otkupili od Kustosije..Jurki

Ma ako jedan Sucic kod nas nema jos neku minutazu ne znam sta ocekivati za Anesa, sumnjam da se decku sjedi na klupi.

Da se nadovezem na Brekala, zadnjih 10 utakmica on je 6 bio na klupi bez minute, odjednom treba za utakmicu za vikend..
  • plavac173
    2.6k
    Nije lijepo prenijeti izjavu od nekoga a da ne bude prenesena do kraja :grin:

"i neka to bude signal Dinamu da se trgne i ponovno bude jak – zaključio je Josip Brekalo."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.