• Captain America
    20.4k
    I na klupi zavidna rotacija. Neva, Perić, Boško, Perković, Ljubo, Bulat, Aki, Špika, Vidović i Brodić. Još da je rješit desnog beka...
  • Georg Koch
    6.3k
    Ima tu masa kombinacija, samo napokon izgleda zanimljivo i mocno.
    Sad hoce li Perkovic biti na lijevom stoperu, hoce li KTC na klupu, hoce li Perke biti lb dok se Japanac prilagodi itd...kombinacija je mnogo, to Bog zna(i valjda Jakir :sweat: ).
    Bitno je da su dvije kriticne pozicije skoro pa rijesene(nadamo se), dosta skarta se otpisuje i dosta stvari ce doci na svoje.
  • Peškaman
    7.4k
    Polako me hvata mala euforija,Takuya asist,Brekalo i Takuro gol ,puna Kranjča :D
  • Mali Zeus
    18.8k
    Sanjinlego postaje ili vodeći insajder, ili baniranKlenx

Ili sa štitom ili na štitu.
  • Dubbbrava
    938
    Da nadodam uvaženi kolega da imam želju da vratimo natrag rasprodanu Kranjču sa rekordom stadiona
  • Mali Zeus
    18.8k
    Bemti osjećam se ko dijete pred Božić.
  • Georg Koch
    6.3k
    Screenshot-20240103-141821-Samsung-Internet.jpg

Malo prikaza uz sirinu i rotacije.
    Plus ovdje nema Ljubicica, Emrelia, Bernauera, Halilovica...
  • Nogo
    8.4k

Moguće da će se vratiti u VŽ.
    Varaždin bi ili njega ili Kulena na posudbu.
    Drmić ne želi tamo.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Malo prikaza uz sirinu i rotacije.Georg Koch

Dojma sam da je Perkovic je u prvih 11 uz KTC, nema sanse da Zivkovic odmah udje u prvu a Perkovica baci na klupu
  • keppi
    423
    Neće valjda Brekalo u subotu proigrati.....pa da ga Fiorentina odluči još ostaviti kod njih.
  • dinon7
    1.9k
    Upitno je koliko uopće i može biti motiviran odigrati odličnu utakmicu kada je želja za povratkom toliko velika koliko se piše i priča.
  • sanjinlego
    4k
    Anes Krdzalic u Sarajevu, vrlo vjerojatno!
  • Noel
    13.5k
    Ah, moj Dinamo... Iskreno, volio bih da se neke stvari u hrvatskom nogometu promijene i da ove sezone Rijeka osvoji naslov. Ne samo zbog toga što bi to u Rijeci slavio cijeli grad i cijela regija, nego i zbog doživljaja cjelokupne javnosti. Vidio sam onaj jedanaesterac za Dinamo u Vinkovcima, pa to je bilo smiješno... I neka ove sezone naslov osvoji Rijeka, pa nakon nje i Hajduk. JOSIP BREKALO za Večernji List.
  • Jurki
    18.5k
    a prije pola godine ga otkupili od Kustosije.. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.