• Petar86
    1.3k
    naravno, ima futsal potencijala strasno u Zd zupaniji, samo iz Benkovca (par tisuca stanovnika) dolaze 2 golmana 1.lige (Piplica, Jarmanovic) i 3 je golman mlade reprezentacije Kardum
  • Dalmatinec
    657

I nije baš. Neutralan ko Thompson. Može se slikati i s Dinamovim šalom kao i Hajdukovim.
  • Draž
    1.7k
    Kako god... Znam kaj sam osobno vidio i čuo. A vidio sam ga i na jednoj tekmi.
  • IceMan
    3.4k
    Pa moguće da je objašnjenje u tome što u samom Zadru i okolici je zaista izražen taj duh nacionalizma, Hrvatstva, i patriotizma… i samim time što je Dinamo simbol Hrvatske oduvijek, i da se nekad u bivšoj državi znalo ko si i kaj si ak navijaš za Dinamo.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Jel Lokas već dobio otkaz?
  • Droljo
    20.8k
    Jel Lokas već dobio otkaz?Mali Zeus

Pa nije rekao da je dinamo oštećen...
    Nit da hajduk nije pokraden i kad pobjeđuje...
    Smije i na more
    Za kaj bi dobio otkaz?
  • Jurki
    19.4k
    Germanijak pise da ce danas biti raspisani izbori koji ce se odrzati između 27. i 29. veljace.
  • Svi na Sjever
    3k
    Da se nadovežem na Lokasa, pa zadnja tri najbolja igrača iz Zadra igrala su za Dinamo;
    Modrić, Vrsaljko,Livaković,koji nisu bili samo prolaznici u klubu.

Navedena činjenica je sigurno dosta mlađih iz Zadra privukla Dinamu,i to će sve više isplivavat van od mlađih generacija.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    Pun Zagreb tovara mora rezultirat i s par negativnih posljedica s njihove strane. :grin:
  • boem
    309
    Baš bi simbolički bilo da bude 29.2.
  • nemapredaje
    6k
    Ekipa, dajte molim vas onu sliku iz bosanske posavine, mislim da je Odžak u pitanju, razred s onim klincem koji s ponosom pokazuje grb Dinama
  • Navijač Dinama
    10.5k

A tu je i video. :smile:
  • NORTE
    19.6k
    kao da Zadar nema svoj identitet itd.Mali Zeus
    U nogometu definitivno nema identitet i svi navijaju za Hajduk, a veliki su grad, odmah iz Osijeka.
    U Zadru i okolici je dinamo nepoželjan, ne vole Zagreb po defaultu kao i tovari.
    To je realno stanje stvari, a iznimke potvrđuju pravilo.
    Mislim da je Dubrovnik daleko više plavi od Zadra, a za Šibenik se zna.
  • Herñan Crespo
    88
    Kako mislis za Šibenik se zna ?
    Zna se da ima manjinja jedna koja je na plavoj strani, ali realno vecina ljudi u Šibeniku navija za hajduk.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet