• NORTE
    19.6k
    vecina ljudi u Šibeniku navija za hajduk.Herñan Crespo
    Većina ljudi u Šibeniku navija za Šibenik i automatski naginje prema dinamu.
    Za razliku od Zadra gdje većina u nogometu navija za Hajduk.
  • dzis
    1.2k
    Sibenik je plavi. To sto je grad u dalmaciji i sto su tovari prije furali krpu ne znaci da je grad njihov.
    Prije zadnjeg splita sa po gradu u nasim majcama dobra 3 dana prije derbija.

Sibenik je nas i zato blitvare to boli
  • sport
    5.1k
    Pošto ljetujem u Šibeniku pitao sam domaće ljude a i neke koji su obnašali dužnosti u županijskom nogometnom savezu i HNK Šibenik kakva je situacija sa navijačima.Dobio sam odgovor kako je Šibenik za plave i svoj lokalni klub a onu manjinu koja navija za Hajduk ne zanimaju domaći lokalni klubovi tako da ih pravi Šibenčani ne mogu smisliti.
  • dzis
    1.2k
    Tovari su jaki u okolnim selima.Sami grad Sibenik nista
  • Mlađi referent
    14.2k
    “U većini slučajeva Šibenik je skloniji Dinamu nego Hajduku, Šibenik je uvijek bio okrenut prema Zagrebu! Odredila je to možda i osamdesetdruga godina, kada su zagrebački klubovi u svim kolektivnim sportovima bili prvaci Jugoslavije. Pamtim Ćirin bijeli šal i nisam zagriženi dinamovac, ali simpatiziram “ovu stranu”. Uostalom, kao i više od 50 posto Šibenčana.” - Aco Petrović

Šibenik je narančast, pa onda plavi.
  • dzg7
    435

Pa imaju još uvijek krpu Šibenik tj nose je
  • dzis
    1.2k
    Rijetko, mislim ne pratim ih toliko ali nejde Sibenik krpa kao prijasnjih godina,imaju kao I vecina drugih grupa par usarnih koje se nose ali Sibenik nije medu njima
  • jedan u nizu
    15.3k
    imaju i krpu torcida zagreb pa to nista ne znaci
  • Captain America
    20.4k
    imaju i krpu torcida zagreb pa to nista ne znacijedan u nizu

I ta im je ostala u splitu za jedan nedavni derbi na Maksimiru :lol:
  • Captain America
    20.4k
    Mislim da je u pitanju 4-1 prošle sezone.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Da, taj ili 4-0 je u pitanju. Posteno su se izblamirali taj put
  • Keyser Soze
    16k
    4:0 kad je snijeg padao pa ih se dosta nije uspjelo probit u ZG. Th zg je zapela u snježnoj mećavi na trgu bana Josipa Jelačića valjda.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Po svom iskustvu, Šibenik je plavi. Poslije poraza kad je kuze dobio otkaz, ostao sam u Šibeniku tu večer i pio cijelu noć, naručivao dinamove pjesme u dinwmovom dresu i nije mi dlaka pala sa glave. Štoviše, većina mi se pridruzila
  • Bruh
    1.1k
    Treba trollat te tovare stavljat bbb split samo u zagrebu iz zajebancije a kad se ide dolje ne nosit to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet