• LaznjakProsineckog
    885
    Potpisujem, na papiru smo duplo bolji od svih, muči me što su neki igrači kod Jakira uzasno pali (Baturina, ni sjena od onog kod Cacica i Biscana), ako se nastavi promijeniti trenera, ma i bez trenera = 10+ bodova osvajamo prvenstvo, ja ne vidim nikako taj atomski Hajduk, pa nisu do gola dosli u derbiju, jača mi Rijeka izgleda
  • CastAway1986
    3.4k
    Evo da se i ja nadovežem, doveo bi Brekala i uopće me nije briga po kojem modelu ga dovode..Jedno od najboljih krila također smo doveli na posudbu najprije ,J.Fernandesa!
    A te usporedbe Brekala , Kaneka s jednim od najboljih stranaca ikad Soudanijem smiješno je i čitati i japanac i Breki su daleko od njega i bojim se da još zadugo krilnog igrača poput njega i Orše nećemo imati
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    :rofl: haha jebiga, klempo proradio, kiselina ubi od gemišta, niko ne spava brate, kolesterol tuče Ko kokaina, moraš se negdje istresti, na svim medijima ljudi spavaju, komentar, komentar, ništa. Al ovdje na zoni roka do zore, i neka, nek roka brate. A tek kad nam rođo Brodić potpiše, ma ima da zona padne :lol:
  • Mihaljević
    13.3k
    Inače kupovina pod "Ako bude valjo, otkupiti ćemo ga" je vrlo debilna. Kakvo samopouzdanje daješ igraču... Kupit ćemo te ako budeš dobar, zamisli pod kojim presingom igrač igra onda... Pa dajte čovjeku šansu, pa nije za džabe bio jedan od boljih u talijanskoj ligi...
  • jedan u nizu
    14k
    Mogu nama doci i Brekalo i Hohxa, mogu nam doci i Mbappe i Kane, nista to ne znaci kada ce igrati tromi, bezidejni nogomet sa pola gasa, i kod vodstva protiv rudesa od 1-0 traziti da se svira kraj.

Nisam veliki fan Brekala, ali ce nam biti pravo pojacanje ako dode.
    Iako i dalje smatram da imamo kvalitetan kadar i da su nam nasi igraci sposobni puno vise nego sto sad pokazuju, samo ispada da imamo panjeve od igraca. Sve se bojim da ce i Brekalo i Hohxa i Tsubasa 2.0 biti panjevi ako ih ne poklopi zrno srece kao Tsubasu 1.0.

Puno vise trebamo raditi na nasoj taktici nego na pojacanjima. Za pojacanja bih uzeo lijevog beka, vratio Zivkovica i Cavlinu (ako otpisemo 2 stopera minimalno). I mozda nekog napadaca. Za ostale pozicije imamo svoje igrace samo ih trebamo iskoristiti tako da malo promijenimo pristup igri i taktiku koji put :D
  • Infinity
    18.9k
    Inače kupovina pod "Ako bude valjo, otkupiti ćemo ga" je vrlo debilna. Kakvo samopouzdanje daješ igraču... Kupit ćemo te ako budeš dobar, zamisli pod kojim presingom igrač igra onda... Pa dajte čovjeku šansu, pa nije za džabe bio jedan od boljih u talijanskoj ligi...Slavonski interpunkcijski znak

Tko ne moze podnijeti pritisak ne treba se baviti profesionalnim nogometom.
  • boem
    309
    Možeš to gledati tako, a možeš i kao motivaciju za što bolju igru...
  • plavac173
    2.6k
    Dovoljan prvi dio texta procitati da ne citam nista ispod.
  • NB86
    16.9k
    Cuj kakvu poruku saljemo, saljemo poruku da mora biti dobar, bas mi ih je zao da im je sad i to pritisak uz milijunsku placu
  • jedan u nizu
    14k

nekad je dovoljno i samo nick procitati pa preskociti post
  • plavac173
    2.6k
    Točno to, u ovom se bas moram sloziti.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    gubitkom titule slijedi drastičnije rezanje troškova, do sada smo funkcionirali na rubu održivosti jer smo svake 2 sezone igrali LP gdje bi zaradili oko 30 mil., a 2 godine izbivanja iz LP bi ozbiljno utjecalo na našu financijsku sliku, nema šanse da ćemo u tom slučaju zadržati klasne igrače poput Petka, a svi smo vidjeli koliko nam znači. Ajde, nije problem ako idemo u remont i slažemo kockice opet ispočetka kao što je bilo 2018., ali je problem što su ovi s juga itekako ozbiljni i oni bi s osvajanjem titule samo narasli financijski i privukli kvalitetna pojačanja (čitaj: Bašić, Perišić) što bi nam još više otežalo vraćanje titule na Maksimir.DAVID03

Petković će svakako otići. Mislim da je sa njim dogovoreno isto kao i sa Oršićem da ostane još ovu sezonu a onda će mu klub izići u susret štono se kaže.

Mi smo već krenuli u remont i dobrim dijelom smo ga odradili. Otišli su nositelji igre, pripadnici zlatne generacije koja je Dinama dovela do 1/4 EL i umjesto njih su tu Bulat, Baturina, Perković, Kaneko itd. Naš je problem što se tako naglo dogodila smjena generacija ali jebiga dogodila se i sada treba izvući maksimum.

Hajduk i ukoliko osvoji titulu dugoročno nema bolju perspektivu od Dinama. Oni nakon Pukstasa i Sigura nemaju koga prodati. Pustite šta mediji pišu da će Pukstas otići za ogromne novce, realna njegova cijena će vjerojatno biti 7-8 milijuna (TM ga cijeni na 6) a za Sigura ste mogli čuti šta kaže menadžer Naletilić u podcast Tribini. Ne očekujem ni ja tu neki ogroman transfer, 3-4 milje maksimum. Od njih će pokriti jednu sezonu i šta onda poslije Pukstasa i Sigura? Oni nemaju nikoga u rotaciji ko bi mogao biti i približno financijski naplativ poput njih i neće nikoga izmisliti preko noći. Te priče da će im u prvih 11 upasti netko od juniora i da će već za godinu dana vrijediti 10 milijuna su SF. Njihovi juniori nisu niti među 10 najboljih igrača BH, slovenske i 2 HNL a neki čak sjede i na klupi Širokog, Radomlja i Solina (to su njihovi klubovi partneri). Nema tu materijala za ništa i upitno je je li itko od njihovih juniora dovoljna kvaliteta i za klub poput Belupa. Oni će doći u istu situaciju poput onih ciparskih klubova (Anorthosis, APOEL) koji su zasjali jedno-dva ljeta pa se ugasili jer su se nakrcali 30-godišnjim iskusnjarama, kratkoročno su uspjeli a dugoročno su naravno pali. Ni Dinamo si u svom peaku kad igra LP ne može priuštiti da mu igra jedanaest 30-godišnjaka a kamoli će to moći Hajduk.

Druga stvar je njihov novac od ''euforije''. Ovo je njihov vrhunac kojeg mogu imati od marketinga, ulaznica, članarina i mogu samo ići prema dolje čak i ako osvoje prvenstvo. I mi smo 2006. euforično osvojili prvenstvo pa smo dogodine imali pad gledatelja. Kada se nakon dugo vremena neki cilj ostvari onda ipak malo padne želja i ne živiš više toliko za taj cilj. Najgluplje su mi one teorije koje su se mogle čuti a glasile su: ''Da je Hajduk prvak svake godine 20 godina u nizu imao bi 35 000 na svakoj utakmici a Dinamo da je drugi ili treći svake godine imao bi prosjek od 300 gledatelja''. Evo sad vidimo da nije tako. Dinamo je treći i ima prosjek 7500, duplo veći prosjek nego kad smo bili prvaci. Da ne osvojimo 10 godina i da jedanaestu godinu budemo konkurentni imali bi prosjek 20 000 a Hajduk da je 10 godina zaredom prvak imao bi prosjek 5000. To je normalno. Tako da i oni mogu svakako očekivati blagi pad od tih prihoda jer ovo zadnje razdoblje je incident a ne pravilo. Neće Hajduk uvijek imati 20 000 gledatelja u prosjeku, niti ih je imao prije niti će ih imati poslije. To je nemoguće imati u kontinuitetu a isto vrijedi i za ostale stvari vezane za marketing.

I da ponovim ključno: oni nakon Pukstasa i Sigura nemaju nikog na vidiku a mi i nakon Baturine imamo Stojkovića, Perkovića, Kačavendu, Bulata, Živkovića, Čavlinu, Sučića a od toga se živi, od transfera. Mi imamo skoro sve šta vrijedi od mladih hrvatskih igrača a oni imaju 30-godišnjake.
  • marcio amoroso
    43.2k
    Dinamo sa proračunom od 55 milijuna ima momčad kakva se može složiti i sa proračunom od 35. Ne tresite se bezveze. Zbog jednog izgubljenog naslova nećemo propasti niti ćemo od tog jednog osvojenog naslova odjednom postati Real Madrid.

Naravno da je važno i naravno da moramo uložiti sve moguće napore da ga osvojimo, ali neće biti kraj svijeta ni da ga ne osvojimo.
  • plavac173
    2.6k
    Nema potrebe za nikakvom negativom... Na -1 smo.
  • Droljo
    18.4k

U realnom svijetu smo na minus 7.
    To što brojiš zaostale kao pobjede je podcijenjivanje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.