• plavac173
    2.6k
    Pa ako nismo u stanju pobijediti takve utakmice "pod mus", onda tu titulu ni ne zasluzujemo. Naravno bit ce kikseva ove polusezone, bit ce ih i u hajduku.
  • Droljo
    18.4k
    ako nismo u stanju pobijediti takve utakmiceplavac173

Da jesmo bili bi na + 15
  • marcio amoroso
    43.2k

Gdje je u mom postu negativa?
    “Osvajamo naslov sto posto” može napisati ili izjaviti samo naivac ili osoba koja nema veze sa realnosti.

I dalje smo favoriti, ali smo samo blagi favoriti i to je činjenica.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Da se nadovežem na svoje drage kolege @plavac173 i @"marcio amoroso i jesmo favoriti, blagi jer smo osvojili toliko titula u posljednjih 18 godina, ali u međusobnim dvobojima su tovari bolji, fact. Vec sad su riješili mega pojačanje ma koliko to mnogi pričali i potcjenjivali laciku. Po meni njihovo najveće pojačanje unazad 5 godina i jače. Možda nije igrao toliko, ali kad dobije par utakmica u cugu lacika je brutalan. Za malo para, líder na terenu. Oni ne kriju ambicije, i ne slažem se da je samo jedna titula u pitanju. Fond od uefe nikad veći. Moramo zagristi i svi se trgnuti počevši od ove jebene uprave. Ne trebamo puno. Imamo iskusne igrače koji znaju osvajati titule. Ali moramo se pojačati da ne bude tolika razlika kad mijenjamo ili kod ozljeda. To smo vidjeli kad nema petka, kad nema miška. Lijevi bek, krilo, stoper I napadač. Pa nije to atomska fizika.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    slažem se, neminovnost je da gubitkom titule mi financijski padamo, a oni rastu pa makar minimalno. Ako se sad mučimo, kako će nam tek biti teško u takvom slučaju? Kao što si rekao, ne radi se tu o jednoj tituli. Nije to pesimizam, to su samo činjenice "što ako?". Zato treba ozbiljno shvatiti ovaj prijelazni rok. Paradoks mi je da se nedavno u medijima spominje kako idemo u otkup Vidovića i Kačavende koji ukupno koštaju oko 7 mil., a danas se piše da nemamo za otkup Brekala koji bi vjerojatno bio max 2.5 mil. tako da ne treba vjerovati svemu i svačemu. Vjerujem da ćemo se kvalitetno pojačati, shvatili su u upravi da je vrag odnio šalu nakon ljetnog roka, barem se nadam da je tako.
  • Jurki
    18.3k
    vec je milijardu puta objasnjavano da titula nikome ne donosi nikakav "advantage" u odnosu na konkurenciju u sljedecim sezonama bez obzira na "jaci" nagradni fond Uefe.
    Mi eventualnim neosvajanjem titule idemo u kvale za EL. I s nasim koeficijentom bi mogli uci u EL. Dok nasa konkurencija bi osvajanjem naslova isla u 2.pretkolo LP kao nenositelj. I takvi bi se tesko doteglili i do KL.
    Pa tko bi onda bio u "prednosti"?
    Edit: isprike na off topicu ali ta mantra o nekakvoj dominaciji bilokojeg kluba u narednim sezonama mi ide vec na zivce.
  • plavac173
    2.6k
    Uglavnom hajduk ne smije uzeti naslov i treba napravit sve sta je u nasoj moci da prvak bude Dinamo
  • BBB Sibenik
    6k
    Tovari navodno potpisu Mađara, odma smo se uskomešali, a kao boli nas za tovare. Ako je moglo ono govno zalizano ljubit naš grb…i njima doli sad prodavat priču da je najveći Dalmatinac, možemo i mi Brekalu oprostit koju dječju bolest. Ajmo bit realni njegov dolazak bi puno jače njih zamislija nego nas Mađar famozni!
  • jedan u nizu
    14k
    Opet, opet i opet.

Svi govore o najjacem Hajduku ikad. Realno da, imaju najvise bodova u zadnjih 20 godina valjda. Da li su jaci nego ikad? Mozda, ali nategnuto. Igra im je ocajna kao nasa. I protiv slabih protivnika, samo sto uglavnom pobjeduju, tj vise nego mi.
    U utakmicama sa nama su izvukli 2-1-0 ali nijednu tekmu nisu bili bolji, niti su dominirali igrom, imali vise prilika, vecu zelju za pobjedom. Malo im se posrecilo, a malo smo si sami krivi.
    Oni ove godine imaju +3 u odnosu na proslu godinu.
    Prosle godine su nakon 19 kola imali 11-5-3 i 38 bodova
    Ove godine nakon 19 kola imaju 13-2-4 i 41 bod

Razlika od 3 boda je nikakva. Ne mozemo govoriti da su miljama iznad nego sto su bili proslih godina. Mozda su iskusniji pa uspiju neke tekme izgurati, ali najvise sto im ide u prilog je euforija. Euforija takva da oni sa +3 boda pricaju kao da su space shuttle.
    Oni ako zele naslov moraju igru poboljsati jednako kao mi. Ako ovako nastave sasmo ce vise kiksati. A kako ce dinamo smanjivati razliku u bodovima, njima ce pritisak biti veci, pogotovo kada se desi neki kiks.

Najveci problem smo mi sami. Mi smo ti koji imamo -8 u odnosu na proslu godinu.
    Prosle godine smo nakon 17 kola imali 13-3-1 i 42 boda
    Ove godine nakon 17 kola imamo 10-4-3 i 34 boda.

Igra nam je za kurac, i iz tekmee u tekmu je sve veci kurac. Nadam se da ce se trgnuti nakon pauze i poceti igrati jebeni nogomet.
    Mi smo sami krivi sto oni imaju legitimno pravo nadati se tituli. Mi smo im poklonili nasih 8 bodova. Samo da smo na razini prosle godine, trenutno bi bili na +1 i dvije tekme manje. I nitko nebi sumnjao da osvajamo titulu.
    Imamo daleko kvalitetniji kadar od njih, puno vise iskustva, i kolko god to mozda ne izgledalo sada, ali daleko manji pritisak nego oni.

Da Hajduk ima igru, makar i sa ovim brojem bodovima bilo bi drugacije. Da oni lakocom prolaze protivnike, bila bi druga prica. Ali oni se jednako muce sa protivnicima kao i mi.
    Na zalost, mi smo pali na njihovu razinu, nisu oni nikako dosli na razinu na kojoj smo mi zadnjih 15-20 godina.
  • Jurki
    18.3k
    nemamo mi kaj Brekalu oprostiti/ne oprostiti. To je sve biznis. Nek covjek dojde na posudbu, posudbu+otkup, otkup odmah tak je svejedno jer je covjek klasa za Hnl. Nek nam pomogne osvojiti naslov i svi sretni i zadovoljni.
  • Jurki
    18.3k
    slazem se. Najveci protivnici smo si mi sami i nitko drugi. Vjerujem da bumo pravi na proljece.
    Ide to na +10 do kraja sezone.
  • Praskaton
    4.4k
    vec od ne znam kojeg forumasa citam da na proljece ide +10.Hrabre prognoze.Ja se nadam da mi mozemo bit toliko dobri.
    Al isto tako sam siguran da tovari ne mogu toliko kiksat do kraja.
  • Jurki
    18.3k
    nisu to hrabre prognoze vec je to tak. Cim se priblizimo njima bu voda dosla do usiju i utopit ce se od pritiska. Ni prvi ni zadnji kojima se to dogodilo.
    Nama je pola momcadi van forme i tu smo, dok su oni na svojem maksimumu.
    Edit: vec nakon drugog proljetnog kola se mogu stvari lako okrenuti k ovome kaj sam napisal da idemo na plus 10.
  • Praskaton
    4.4k
    to je sve do kuta gledanja.Mogu i oni reci da im Livaja nije ni blizu najbolje forme,Krovinovic takoder,Pukstas je dugo bio ozlijeden,ako dode madar to je jos jedan kvalitetan igrac u odnosu na zimu itd itd.Mora im se priznat da to nije vise ista ekipa kao prije koja bi se raspala i maltene sama sebi ugurala loptu u mrezu od panike.
    U najboljem slucaju ja ih vidim da kiksaju s Rijekom i Osijekom po jednu,eventualno neki los dan kao sto je bio s lokosima.
    Premala je kvaliteta lige da bi kiksali toliko da mi pobjegnemo na +10.
    Svi znamo nase boljke,lijevi bek i krilo.Nadat se da ce te famozne pripreme dobro proci.Uz Brekala i lijevog beka spremnog da odmah uskoci povecali bi si sanse drasticno.Al doveli smo se do toga da nam je svaka utakmica finale nemamo pravo na kiks.

Otisao sam debelo u offtopic al nadam se da ces bit u pravu i da cemo im se ranije odlijepit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.