• boem
    309
    Kad čitam te članke o pregovaranju o transferima, uvijek zvuči ko da mi jedini na svijetu plaćamo sve odjednom, a od drugih klubova dobivamo na rate.

Kao da ne bi mogli sad za Brekala npr dogovoriti transfer na više rata. Do neke buduće rate već bi bio prodan i iz Dinama
  • LaznjakProsineckog
    885
    Vidovic, Kaneko, Brekalo, sve neke posudbe, i to igraci u prvih 11, znaci na ljeto bankrot il nemamo ekipu, kakve su to gluposti, odkad se tako ekipa slaze.. Imamo ok ekipu, dovest mlade potentne Ivanovic, Šakota, Fetai, Šoticek itd.. + imamo Misica, Petka i ove iskusnije, to bi bila drobilica..
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    nemoj brate plz, taman sam se danas obradovali da bi moglo biti nešto od Brekala, više mi Hoxa nije ni interesantan
  • plavac173
    2.6k
    Sakota, Fetai? :lol: Svaki gore doveden igrac ima opciju otkupa, a nama trebaju pojacanja za ovu sezonu jer UEFA daje ogromne novce poslije, tko osvoji ovu sezonu, osvojit ce i sljedecih 5 a ne neki Fetaiji i Sakote...
  • Infinity
    18.9k
    Uvijek je bolje posuditi igraca uz mogucnost otkupa, nego ga odmah kupiti. Zasto? Sosa i Mykhaylichenko, eto zasto.

Tko bude dobar bit ce i kupljen. Tko bude los bit ce vracen. Ne znam zasto bi to bio problem. Ne vjerujem da smo u tolikom k* da smo ove sezone posudili par igraca samo zato jer nemamo para i onda se na ljeto raspadamo.

Zagovaram ovu politiku vec godinama.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    slažem se sa svim napisanim, dobra računica, i te kako dobra. Kao ponudili smo u što sumnjam 3 milje za rezervnog lijevog beka lokomotive iz Moskve. Ma million posto da cijena za brekala ne prelazi 3 milje. A i plaća se da dogovoriti. Po meni bolje i lakše ga kupiti nego se zajebavati pa ga izgubiti jer će ga otkupiti momčad tipa livorno
  • NitkoBitan
    28.7k
    Bas je bio mir u ovoj temi na Bozic i Stefanje. Ne znam kaj ste s komentiranjem usli u 5. brzinu, ovi u klubu su jos na francuskoj i kolacima. Novinari su malo pojacali ritam jer su im radni dani, moraju o necem pisat...
  • Crle
    1.1k
    Ne znam jeste li gori vi koji tu svakodnevno pišete ili mi koji to svakodnevno čitamo.
  • Ludovic IX
    9.2k
    nit smo mi 100% u LP i u novcima a još manje hajduk..oni da budu prvaci, 95% bi igrali konferencijsku ligu i to j3 njima jackpot.

Nit ova sezone ne odlučuje o sljedećih 5 niti će dinamo propast ako idemo u kvalifikacije za EL..bilo bi zajebano ali vjerujem da bi došli do skupina i na taj način.

Ali treba reći da je dinamo loš ovakav kakav je bio izgubio samo jedan bod manje od govnara sa juga i da ova ekipa kad bi se uigrala bi osvojila ligu sa 10 bodova prednosti. Ipak, nek dodje bolje lijevo krilo i bolji lb ili stoper i to je to.
  • NB86
    16.9k
    Kakve 3 milje uozbiljite se, viole platile brekala 1.8 mil i zakovan im za klupu, posudba s opcijom kupnje od 2-2.5 mil. Potrosit 500k eura na placu do ljeta nije mal novac, to je tih 50% koji su trazili i koji je realan
  • plavac173
    2.6k
    Puno toga Dinamo gubi gubitkom titule, puno toga. Najvaznija sezona ikad.
  • BigZ
    667
    Ne znam jeste li gori vi koji tu svakodnevno pišete ili mi koji to svakodnevno čitamo.Crle

Luđi!

Al to je "normalno", jer smo svi zaluđeni Dinamom...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    gubitkom titule slijedi drastičnije rezanje troškova, do sada smo funkcionirali na rubu održivosti jer smo svake 2 sezone igrali LP gdje bi zaradili oko 30 mil., a 2 godine izbivanja iz LP bi ozbiljno utjecalo na našu financijsku sliku, nema šanse da ćemo u tom slučaju zadržati klasne igrače poput Petka, a svi smo vidjeli koliko nam znači. Ajde, nije problem ako idemo u remont i slažemo kockice opet ispočetka kao što je bilo 2018., ali je problem što su ovi s juga itekako ozbiljni i oni bi s osvajanjem titule samo narasli financijski i privukli kvalitetna pojačanja (čitaj: Bašić, Perišić) što bi nam još više otežalo vraćanje titule na Maksimir.
  • Jaro
    10.5k
    jao koja panika. Ovi dolje osvajanjem naslova rastu financijski za 10milja eura (tj zatvaraju rupu koju sada imaju). Pa nema sanse da oni prodju pretkola LP kao nenositelji. AEKi i slicni su tu i kad si nositelj, dakle oni dobijaju put do KL i to je to. Tamo bi uzeli na ulaznicama lovu i to je to...
    Dinamov primarni zadatak je osmisliti financiranje manje ovisno o UEFI jer nebi ni Real mogao garantirati da ce proci pretkola svaje godine...
    Problem je sto u sezoni sa 70 milja prihoda imas momcad ultraskupu, malo perspektivnu i ni blizu kvalitetom koja bi pratila cijenu, trener ti je prosjek HNLa, uprava nesposobna do bola a transfere ceno odraditi ako pokoji manager odluci parkirati svog pulena u izlog, al to ce biti po ko zna kojoj cijeni...
    Bas ne zanima rashodovna strana ove godine - gdje je potroseno 70 milja...
  • Captain America
    20.4k
    PetkaDAVID03

Petko odlazi sigurno jer će sigurno netko iskoristiti klauzulu, pogotovo jer se radi o prvom napadaču reprezentacije.

nije problem ako idemo u remont i slažemo kockice opet ispočetka kao što je bilo 2018.DAVID03

Mi smo to ljeto potrošili 6 milijuna, a skoro pola je otišlo na Majera kojeg se nije ni koristilo. Znači za 3.5 milijuna se uzelo Oršu, Petka, Leovca, Dilavera, Thea i Kadziora. Brutalan posao sportskog sektora i pokazatelj da se može. Imamo i ove godine za primjer Kaneka. Igračina se može naći za male novce.

oni bi s osvajanjem titule samo narasli financijski i privukli kvalitetna pojačanjaDAVID03

Pitanje je bi li uopće došli do ECL, a i vidimo po našim prihodima ove sezone da opet moraju prodavati. Perišić će im doći bez obzira na sve, a Bašić ide u Bundesligu. I ako ostanemo bez naslova, neće Hajduk napraviti ne znam kakav skok u odnosu na nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.