• Klenx
    12.2k
    Mene zanima otkud njima lova za plaće Livaji, Krovinoviću, Pukštasu, Šarliji, Uremoviću, Kleinheisleru, Perišiću itd. — Keyser Soze

Jebe mi se otkud njima lova, pitanje je zašto kod nas nema love za plaće za Brekale, Oršiće, Uremoviće itd.
  • austrijanac
    14.2k

Mlakara su bili prodali da bi pokrili Uremovića i Šarliju. (Za Uremovića znam da je 100%, Šarlija je isto navodno s tim novcima pokriven).

Za Livaju se zna kako ide plaćanje (jedan NBA igrač pošalje - pa sad krenula priča da on traži novce nazad), a što ne podmire za njega, dobije dva duluma zemlje na Braču (ili negdje).

Tako da kad čitaš ono da Hajduk ide na sve ili ništa, stvarno ide.

P.S. Ljudi zaboravljaju, a žao mi je što zaboravljaju, da je protiv Lukše podignuta optužnica (DORH) kakva je podignuta i protiv Zdravkeca (Isplata igrača na ruke i slično).

Samo što je on sad podoban pa ta stoji na dnu ladice.
  • Keyser Soze
    21.3k
    To se pitanje proteže na forumu cijeli ljetni prijelazni rok, odgovor je bio: "pitaj Barišića", nikom to nije jasno i ostat će nerješen misterij.
  • Droljo
    32.4k
    dobije dva duluma zemlje na Braču — austrijanac

Od kud hajduku zemlja na braču?
  • Klenx
    12.2k
    Kada se podvuče crta uzimajući u obzir kako stoji njihovo financijsko izvješće, a što se i kod nas priča, jasna je stvar.

Oni su prodali Vuškovića da bi pokrili 2023 u koliko toliko prihvatljivom minusu, što znači da u 2024. moraju opet namaknuti 12-13, a možda i 15 milja eura od transfera ili Europe.

I očito je da Lukša ide jako na titulu, i posljedično tome Europu. Ako ne bude prvak, Sigur i Pukštaš lapapa, i onda za prodaju više nemaju nikoga.

Mislim da je jasno svima (osim našim debilima u upravi) da tko bude prvak ove godine, vlada idućih 5 HNL sezona.
  • austrijanac
    14.2k

Možda nije Brač, ali nije ni daleko. Ispravio sam se da nebi doslovno shvatili.

Mea Culpa.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    PAO je na zimu platio odštetu za Kleinheslera, do osmog mjeseca je igrao pa onda valjda neka ozljeda i tu kreće oštri rez, nakon osmog mjeseca više nije nikako igrao do kraja polusezone niti je pozivan u mađarsku reprezentaciju. Moguće da su doveli invalida.
  • Benito
    1.6k
    dovoljno su retardirani dole da mu neki random lik pusti zemlju za kakti naslov haha
  • Captain America
    20.4k
    onda za prodaju više nemaju nikoga — Klenx

Ovo se i lani govorilo pa su dvojica na proljeće iskočila. Kolko sam vidio, o Prpiću i Skoki se govori biranim riječima.
  • Klenx
    12.2k
    Ovo se i lani govorilo pa su dvojica na proljeće iskočila. Kolko sam vidio, o Prpiću i Skoki se govori biranim riječima. — Captain America

Njih dvojica neće minute dobiti ove polusezone dok je bitka za naslov nikad napetija.
  • Jurki
    27.9k
    Mislim da je jasno svima (osim našim debilima u upravi) da tko bude prvak ove godine, vlada idućih 5 HNL sezona. — Klenx

Ta "vladavina" iducih 5 godina se ne moze staviti ni u kontekst naseg osvajanja naslova a kamoli njihovog. Tko god bude prvak, ide od 2. pretkola lige prvaka.
    Znamo svi kakvi su ciji koeficijenti pa moze svatko za sebe prosuditi kak se daleko moze u Europi.
    Mi se moramo pojacati tu nema opce nikakve dileme.
  • Captain America
    20.4k
    Njih dvojica neće minute dobiti ove polusezone dok je bitka za naslov nikad napetija. — Klenx

Pokrit će se na ljeto s Pukštasom i Sigurom, a iduće godine gurati ovu dvojicu za prodaju u ljeto 2025. ako ne osvoje naslov.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Mene zanima otkud njima lova za plaće Livaji, Krovinoviću, Pukštasu, Šarliji, Uremoviću, Kleinheisleru, Perišiću itd. — Keyser Soze

Lukša daje sve u ovu sezonu. Zadnja mu je godina mandata i ja mislim da će on otići osvojio Hajduk titulu ili ne osvojio.

Ako osvoji odlazi kao heroj, mit, legenda i ostavlja skupu staru ekipu nasljedniku od kojeg će se i dalje očekivati titule i poslovanje na jednakom financijskom nivou a to neće biti moguće (morat će se rezati budžet).

Ako ne osvoji svejedno odlazi, osvojio je 2 kupa, vratio Hajduk u borbu za prvaka, doveo neke solidne igrače i njegov mandat će se pamtiti kao dobar i uspješan a staru skupu ekipu ostavlja nasljedniku od kojeg će se i dalje očekivati titule i poslovanje na jednakom financijskom nivou a to neće biti moguće (morat će se rezati budžet).

U svakom slučaju ne bih htio biti u koži Lukšina nasljednika i budala je ko prihvati taj posao jer će se toga vjerojatno proganjati po splitskim ulicama.
  • Mentalni Gimnastičar
    1.6k
    Opet rade posao a mi stojimo i čekamo, neće biti dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention