ako nemam oib. Nekoliko puta me odbili u shopu kad sam bio u zg. Nemogu imat oib kad ne živim u hr i onda nemogu po njima biti član. Nikakve logike jbt
— Kujtim Shalla
Nažalost nema pomoći, možeš jedino zatražiti od Porezne uprave da ti izdaju hrvatski OIB. To je zasad jedini način.
— deda
Vađenje OIBa je brzo i jednostavno i uopće ne moraš zivjeti u Hrvatskoj da bi ga dobio.
OIB može imati i strani državljanin nenastanjen u RH, ali s nekim razlogom za praćenje u javnim evidencijama, vezano za porez ili što god. Npr., možeš istaknuti da želiš otvoriti firmu, da kupuješ nekretninu, što god. Nije teško, ne traje dugo i ne treba biti preprekom za članstvom u Dinamu. :)
https://www.porezna-uprava.hr/hr_oib/stranice/dodjeljivanjeoiba.aspx — Neki tip
niko se ne žali, pročitaj šta sam napisao. — Kujtim Shalla
Evo ja opet ne uspijevam nikako iz Danske da se učlanim bez oiba. Kad odem na stranicu blokira me i nemogu dalje — Kujtim Shalla
Evo ja opet ne uspijevam nikako iz Danske da se učlanim bez oiba. Kad odem na stranicu blokira me i nemogu dalje — Kujtim Shalla
deda znaš li kako se mogu učlaniti ako nemam oib. Nekoliko puta me odbili u shopu kad sam bio u zg. Nemogu imat oib kad ne živim u hr i onda nemogu po njima biti član. Nikakve logike jbt — Kujtim Shalla
Nažalost nema pomoći, možeš jedino zatražiti od Porezne uprave da ti izdaju hrvatski OIB. To je zasad jedini način. — deda
Nije ni meni cilj bio rasprava, da sam znao da će se odmah u napad nebi sigurno. Neka ti je sretan božić, al mi nemoj više pomagati molim te — Kujtim Shalla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.