• BBBaranja
    3k

Frende opusti se,napisao sam osim srbima jer oni ni ne slave sada Božić..
    A sad jel ih mrzim,pa nije da ih volim :smile:
  • Kepec
    7.2k
    Dobro jutro svima pogotovo Stjepanima, sretan vam imendan.
    Vidimo se na Kutiji.
  • Droljo
    11.8k

Ma sve 5
    Serem da bi srao :sweat:
  • IceMan
    2.5k
    Sretni blagdani svima!
  • mali M
    6.5k
    Jučer sam bio u jednom obiteljskom okruženju kod Samobora. I muška ekipa svi oko 40, udara po vinu i urla pjesme Tompsona, Škore i takve stvarčice i ja se priključio, al baš ono urlanje na najjače. I ubacim ja na listu "za ljubav ja dao bi sve". I dođe na red pjesma svi nešto, ako išta sramežljivo šapuću, ja reko budu se priključili na refren. I krene refren ja urlam iz petnih žila za Dinamo, a njih pet ko curice "za ljubav ja dao.." Doslovno mi je kroz glavu projurilo, kako sam fulao druženje Zone.. dobri su dečki, svi Zagreb i okolica, sportaši, ali baš me razočaralo kad sam skužio da im nije to napeto... Meni je ta stvar posebna jer sam bio na jednom BBB druženju prije 15-20 godina i ja sam bio zapravo padobranac tamo i nikad neću zaboraviti kako sam zbunjeno pogledao konobara kad je krenuo Grdović i mislim si jesi ti lud stari moj. I krene ekipa pjevati, a ja još zbunjeniji. I dođe refren i ekipa urla ja neznam šta se događa, i kad su izgovorili "za Dinamo" svi skoče sa stolica, čaše lete, piva šprica.. Nemrem ja više promijeniti takvu ljubav za Dinamo, tu radost koja se osjeti kad sa strancima, a braćom, na tribini urlaš sa osmjehom od uha do uha... Eto da se malo podjelim sa vama...
  • Sajla
    6.8k

hehe, slično meni nedavno na večeri s firmom - imali i tamburaše i ekipa naručuje.. pa sam i ja tražio Grdovića. kolegica iz Zagorja me prezirno pogledala, rekla da sam ju razočaral :rofl: ali su mi se dalmatinci i dalmatinke pridružili u pjesmi - pa sam i njih razočaral na refrenu :D ali tamburaši su prihvatili pa sljedeću nismo naručivali nego su zasvirali Stublića... i vjeruj neeeemaa života bez Dinama!!
  • marcio amoroso
    39.3k
    Dečki moji iskoristite ove praznike i druženja kako bi ljude potaknuli na članstvo u klubu i na važnost toga. Objasnite im koji su benefiti i šta se sve postiže sa tim. Moramo se sami boriti za sve i to nam svima mora biti jasno. Da svaki od nas koji tu pišemo aktivno nagovori samo jednog čovjeka uspjeli smo.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Evo ja opet ne uspijevam nikako iz Danske da se učlanim bez oiba. Kad odem na stranicu blokira me i nemogu dalje
  • deda
    34.7k
    Ne možeš nikako bez oiba, ako ga nemaš moraš zatražiti od porezne uprave RH:
  • Bosskovitz
    14.3k
    I dođe na red pjesma svi nešto, ako išta sramežljivo šapuću, ja reko budu se priključili na refren. I krene refren ja urlam iz petnih žila za Dinamo, a njih pet ko curice "za ljubav ja dao.."mali M

Moja svadba, od dobre prijateljice muž, Splićanin, zaista je tvrdokorni navijač Hajduka. Bude u jednom trenutku Marina od Prljavaca, deremo se “boje vena, boje Dinama” iz petnih žila, on kurtoazno diže čašu i smješka se, zna da se to tako pjeva i pripremio se na to.

Koji sat kasnije, set malo mirnijih pjesama, krene Grdović… svi već dobrano pijani, on pleše sa ženom, uživio se i točno sam ga pogledao kad je krenulo “al za Dinamo dao bih sve” - dečku je samo pala glava, spustio ruke, otišao za stol… :D

Pričao sam poslije s njim, nije znao za to, baš se uživio, razveselio kaj je napokon došla neka dalmatinska pjesma na red… rekoh jebiga stari hahaha
  • jp23
    2.9k
    Kao da si me pročitao, Božićni poklon mami je bio učlanjenje u Dinamo :grin:

Edit: da se razumijemo, ona je malo starija, ali želi pokoji put otići na utakmice, pa sam joj pomogao da se učlani pa da ima pravo na 4 utakmice.
  • Neki tip
    21.3k
    Ne možeš nikako bez oiba, ako ga nemaš moraš zatražiti od porezne uprave RH:deda

Ne vjerujem da mu ponavljaš to. Pa linkao sam mu sve kad ste zadnji put o tome pisali pa svejedno o istom trubi, a ti opet isto odgovaraš.

Očito se želi žaliti, a ne riješiti stvar.
  • deda
    34.7k
    Jebiga ne znam kome si to od forumaša odgovarao.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Da sam ja zabio 5 golova Sarajevu, ne bih ja vadio OIB.

• Neki tip
    21.3k

Pa njemu. Kujtimu. Isto ovo pisao, ti mu isto ovo odgovarao. Ja mu linkao sve i objasnio, eto ga koji tjedan kasnije opet on jadan ne može član bez oiba, kako to kako to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.