• Majki2111
    4k
    Isto ko što ja ne bih htio da Pero pijan tekmu igra. Ali ne mogu mu uzet za zlo do što pije.
  • Laugreano
    4.5k
    Nesuđeni pojacanje Titraoui ide u Montpellier za 1M. Duplo vise nego smo ga mi trebali platit.
  • Sajla
    11k
    Nesuđeni pojacanje Titraoui ide u Montpellier za 1MLaugreano

izgleda da ti francuski doktori nisu ni do koljena našima :roll:
  • Droljo
    18.7k
    Hoću brekala pod bor za početak! Levo krilo rešeno.
    Zatim beka lijevog te benkovića.
    Rešiti se balasta: prodati bulata, marina, menala, emrelija, drmića (pokloniti), posuditi rukavinu i malog skolsa.
    Sosu i miku vratiti od kud su došli. Ako se to tako odradi pogledati još špicu neku potentnu i mladu.
    Tu bi ja bio zadovoljan
  • Petar86
    1.3k
    Da se nadovezem naravno da nogometasi ne smiju piti pogotovo ovi malo slabijog kalibra, ali sto mislite da se oni ludi brazilci i argentinci ne ubijaju od alkohola i igraju, a da ne govorimo koliko ih pusi. Uvrijezeno je da sportasi ne smiju piti pusiti ali vecina njih to radi i to redovito, a nekad davno je bilo i koksa koliko hoces
  • Orc123
    12.6k

Ne cudim se, igra odlicnu polusezonu. Ipak je Simic imao nos za dobre igrace ali je opstruiran to se tek sad vidi. Bog zna koje je jos sve igrace zelio dovest pa mu pametnjakovici minirali transfere. Ocito mi imamo ebene doktore kad je eto Francuzima za cudo zdrav. Zato je nama Kacavenda bio neophodan da mu placamo operaciju ponovno, samo ocekujem objavu kako smo ga otkupili za par milja pa eto on je buducnost. Ovaj igra polusezonu ko navijen i zasluzio transfer u Francusku ali jbg on nije prosao lijecnicki, a Kaca dosao ozlijeđen i onda jos otisao na operaciju ali eto on je prosao lijecnicki. Topp...

Samo da se nadovezem jos...jedno si je popiti, a drugo je biti pijan. Pusiju i doktori pa sta ne bi onda i sportasi. Problem je kad se vuces ko magla po terenu i kad ne izgledas ko profesionalni sportas i ne odrađujes svoj posao za koji si masno placen. Netko moze i popit ali zna granicu i to ne utjece na njega, a netko pak popije par pica pa izgleda ko zombi par dana. Na svakog drugacije djeluje alkohol. Jbg a pero nije zivio sportski, vidlo se i to po bengi kojoj je promjenio adresu, a ima i problem jer je uzasno trom igrac pa ne bi smio zivjeti bas raskalaseno. Nije on za Dinamo.
  • Petar86
    1.3k
    Jbg a pero nije zivio sportski, vidlo se i to po bengiOrc123

Zato kazem igraci slabijeg kalibra Pero npr. on si ne moze priustiti biti pijan jer je ionako upitnko koloko je dobar, ali kazem za ovu kremu nogometa, svi se oni ubijaju al sigurno ja i ti necemo znati za to. Nekom nece biti drago da to spominjem ali imamo mi jednog takvog u najomrazenijem klubu koji je klasa za HNL, a pusi i stalan gost je u Kaurija... zato i je u Hajduku u naj godinama a ne u nezz ligi petice
  • Petar86
    1.3k
    Moja poanta je da ako si klasa i obavljas svoje zadatke boli ljude ona stvar el pijes ili ne
  • Mihaljević
    13.3k
    Ili ćemo vjecno koristit igrače van njihovih pozicija.austrijanac

Gvardiol , Franjić i Perković su se odlično snašli , dobra tehnika, odgovornost u odbrani, ništa izrazito prebrzi.

Lecjaks , Mykha , Moubandje i takva kompanija nisu mogla izdržati kontinuitet od 5 jačih utakmica, a dovedeni su kao bekovi sa dobrim CV-om , pa čak i Ljubo se bolje snašao od njih. Jednostavno kad igraš u Dinamu (Većinom protiv bunkera) , trebaš tu odgovornost i tehniku u odbrani, koji oni nisu imali, možda su oni brzi i imaju dobar centaršut, ali to nisu karakteristike da budeš dobar bek u Dinamu.

Moje mišljenje.
  • serbus
    5.2k
    Mi bi sa Bočkajem bili ispred Hajduka ... Njegova statistika ako se dobro sjećam ovdje napisana na nekoj temi u odnosu na minute koje je odigrao je svemirski brod za sve na njegovoj strani koji su igrali.

Tu smo di jesmo jer se treneri neznaju nositi sa nešablonskim igračima pa ih je lakše odbaciti. Ali onda nema tko drublingom izbaciti bunker kao što mogli on i Tolić. Riješio si se dobrih igrača iz HNL a nisi doveo ništa bolje.
  • Praskaton
    4.4k
    U ovoj trenutnoj momcadi ima mjesta za Bockaja na lijevom beku.Koliko je on uopce dobio utakmica u kontinuitetu?
    Ok svi znamo da mu je problem fizicka sprema,al ne mogu vjerovat da se od njega ne moze napravit dovoljno dobar lijevi bek za hnl.Odbijam vjerovat u to.Pravi trener bi to znao izvuc iz njega.

Nemam nista protiv da se Pero vrati i dobije jos jednu sansu(ako je to uopce moguce nisam pratio jel obvezan otkup kod posudbe).
  • Mali dioničar
    17.8k
    Moja poanta je da ako si klasa i obavljas svoje zadatke boli ljude ona stvar el pijes ili nePetar86

Iz obrasca Ugovora o profesionalnom igranju…

https://hns.family/files/documents/old/207-Ugovor_o_profesionalnom_igranju.doc

​2) Igrač se obvezuje da će igrati nogomet za Klub prema svojim najboljim sposobnostima, da će trenirati i pripremati se za utakmice Kluba. Igrač se obvezuje da će sve svoje sportske sposobnosti, znanja i vještine koristiti u prilog Kluba te da će u svom ponašanju izbjegavati sve što bi moglo umanjiti ugled Kluba ili negativno utjecati na klupske sportske rezultate ili na ostale djelatnosti Kluba.

Moraš zbilja biti malouman da misliš da je opijanje neutralno za sportske sposobnosti, a jako malouman da misliš da je pozitivno.
  • emilperska
    11k
    Pozdrav svima,

Rekao sam ne pisat do Lokse, cestitali si Božić. Ali nemrem bez ove transfer šizofrenije, ionako vas citam svakih sat vremena

Bočkaj je bio transfer velikog vožda iz susjedne drzave koji je on osobno (provjereno) dogovorio za 2,3 mil s našim ex trenerom koji je znao sta nam uvaljuje.
    Bio je onaj slobodni u Šibeniku, onaj nedosanjani protiv RBSa i onaj gol na asistenciju Cajke egzekutora protiv Bodea. Ali, generalno to je igrac kojeg je i i kad je smršao, Luka Stojković za dva koraka ostavljao iza sebe, a Aliyu kontinuirano silovao na tekmama Lokse.
    Jednostavno nije igrac za moderni nogomet na razini na kojoj mi (jos uvijek) jesmo. I naravno da je njegov transfer bio bolesno preplacen jer tih para ne vrijedi..
    Ako se sjecate cak i Agent 007 ga je u kljucnoj tekmi protiv jogurta stavio na klupu i na lijevog beka stavio KTCa na Poljudu. O Cacketu i Biscanu necu ni pricat..
  • blue heart 72
    2.4k
    Ja ne mogu vjerovati da se Pero u vezi Dinama spominje u bilo kojoj vezi, osim u nadi da će ga oni tamo ciprani otkupiti. Neka daju što daju i neka si ga samo zadrže. Pero i ozbiljan nogomet jednostavno ne idu u istu rečenicu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.