radi se o tome da političari bace kost oko koje se vode polemike i skupljaju glasovi dok se bitne stvari ne rješavaju ili prilaze ispod radara. — The Undertaker
Kost je, kao ogoljena od sadržaja, simbol ispraznosti i beskorisnosti, a identitet je, s druge strane, naša suština - tko mi jesmo i po čemu to jesmo. — Neki tip
Ako sam ja dobro shvatio kolegu Bossa, radi se o tome da političari bace kost oko koje se vode polemike i skupljaju glasovi dok se bitne stvari ne rješavaju ili prolaze ispod radara. Ovo sa raspelom je takva "kost", Trg maršala Tita je takva "kost", sad vidim u Italiji su jaslice takva "kost". Očito da uspješno funkcionira.
Razdvajanje crkve i države je civilizacijski iskorak baš te kršćanske Europe i nema potrebe raditi korak nazad niti ima potrebe nasilno nametati ili izbacivati kršćanska obilježja u javnim institucijama. Po meni, generalno, ako je raspelo već bilo, neka ostane, ako nije, nema ga potrebe stavljati. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.