Prezimio je jer je uefa oformila još jedno natjecanje i za kanalizaciju europskog nogometa, da nije ne bi vidjeli ni jeseni u Europi, a ne proljeće. — San Lorenzo
I da pitam sve Jakirove fanove.
Sta cemo kada pocne proljetni dio, a mi izgledamo jednako kao sada?
Mozemo mi imati 5\5 recimo na pocetku proljetnog dijela, ali ako igra bude izgledala kao zadnjih 5\5 sta cemo onda?
Ocemo ga onda pustiti i da ljetne pripreme i ljetni prijelazni rok odradi? — jedan u nizu
Prezimio je jer je uefa oformila još jedno natjecanje i za kanalizaciju europskog nogometa, da nije ne bi vidjeli ni jeseni u Europi, a ne proljeće. — San Lorenzo
Ako.pa pitam, sta onda kada ne ispuni ta ocekivanja?
sta cemo onda? — jedan u nizu
Neće biti neke prelijepe igre. Njegova vizija nogometa je gotovo identična Bjelici.evo ako igra stvarno bude licila na nesto, ako to bude atraktivan nogomet, ili barem nogomet u kojem se pregazi protivnika, pa bilo to 1-0 ili 7-0, ali da se vidi da nam protivnici ne mogu nista.
Ne mislim na protivnike poput betisa, vec na goricu,lokomotivu,rudes i balkani. — jedan u nizu
Ja nisam, nikada.svi vi ste to isto zagovarali kada je dosla prva rep stanka. Kazete evo nakon 2 tjedna mini priprema vidjet ce se njegov potpis.
produ 2 tjedna i igra jos gora.
dode druga rep stanka, opet ista prica, bit ce bolje, treba vremena
prode to i igra jos gora. — jedan u nizu
Tko se to uigrava ako nema Petka, Baturine i Vidovića? — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.