Pojavila se prica da se zemljiste kupuje od nekih sumnjivih likova povezanih sa HDZom. Da sam politicar u oporbi ne bi ni ja dignuo ruku za to znajuci da ce se ionako izglasat bez mene. — NitkoBitan
Pojavila se prica da se zemljiste kupuje od nekih sumnjivih likova povezanih sa HDZom. Da sam politicar u oporbi ne bi ni ja dignuo ruku za to znajuci da ce se ionako izglasat bez mene. — NitkoBitan
Ako je razlog taj koji navodiš, onda se valjda dođe na skupštinu i to kaže, to politički zicer. — Zambatine škude
Pa rekao je Dionicar. Za male gradane to nije nikakav problem cim se radi o stadionu. Da neki oporbenjak vadi inat na toj temi zamjerio bi se istim onima koji ce sve progutat za novi stadion, a to je vecina. — NitkoBitan
Inače, u tom sporazumu mi je nejasno zašto država kupuje ta zamljišta Crkvi? Zašto to grad ne napravi sam jer dobija u svoje vlasništvo zemljište u Maksimiru, višestruko vrednije. Ovako se tu upetljana treća strana - država a sve je moglo bez njih. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.