• Imamo Dinamo
    4.2k
    Nemam listu, ali vjerujem da je i pismo Nekog Tipa Bobanu pri vrhu liste. Ono je bas bio tekst za najezit se
  • Peškaman
    9.7k
    Je li ima tko informaciju hoće li Teofil biti spreman za nedjelju?
  • BBBaranja
    5.1k

Nos ili ponos? :grin:
  • reziser
    8.3k
    di je nos tu je i ponos
    Nadam se da cemo biti oponosni na nase decke u nedjelju :victory:
  • Neki tip
    21.4k
    Nemam listu, ali vjerujem da je i pismo Nekog Tipa Bobanu pri vrhu liste. Ono je bas bio tekst za najezit se — Imamo Dinamo

Hvala ti, drago mi je da je taj post dopro do zonaša koji su tada tu bili, mada do onog kome je naslovljen baš i nije. :grin:
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Nije nazalost, ali svejedno vrhunski tekst vrijedan citanja :ok:
  • scooniepenn
    7.4k

Ovo me užasno nasmijalo. Kaneka bi jedan na jedan teško zaustavili i bekovi ekipa ranga Feyenoorda ili Porta, a ne Diallo.
  • boem
    309
    Nadam se da će nam jesenski prvaci pružiti igru dostojnu svoje titule, a ne neki bunker :)
  • Mali Zeus
    22.2k
    Pustiti Takura na Dialla. Ko njima igra desnog beka ako Sigur ide u sredinu?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Zagi
    Rile Teo Peric perkovic
    Misic
    Kaneko Ademi ? Vidovic
    Petko
  • Nolifer
    15.8k
    Balkani riješen :victory:

Za tovariju se trebaju spojit dva dobra poluvremena i pametno odigrati i ne se dati isprovocirati... :strong: :pray:
  • dzis
    1.7k
    Utakmica sezone, a mislim da ne pretjerujem ako kažem da je ovo i najvažniji derbi u zadnjih 10tak godina.
    Teško je reći da smo favoriti, objektivno nema favorita(iako u mojoj glavi idemo hendikepom)

Ne pamtim kada sam neku tekmu ovako iščekivao, baš ne mogu dočekati nedjelju.

Posto ne živim u Hrv, svaka tekma pa tako i u Zg mi je kao gostovanje, što mi još veći impuls daje.

Prognoza 2 0 i igrač utakmice Baturina. Nije dobro ušao u sezonu ali meni je on nas najbitnije igrač, samo što ni on to još nezna. Mali nemoj me iznevijeriti
  • Neki tip
    21.4k
    Znam da nije baš navijački s obzirom na najveće rivalstvo, pa ni dinamovski s obzirom da si "nešto" uvijek nasuprot nečemu drugome što nisi (identitetska priča jelte), ali jbg, ne palim se inače previše na tovare. Odnosno ne u mjeri u kojoj većina dinamovaca.

Da se ne pojašnjavam, oni koji su duže tu ionako otprilike znaju.

Međutim, nestvarno sam nabrijan na nedjelju i tekmu s njima. :yikes:

Još od jučerašnjeg zadnjeg zvižduka sam napet ko da je 13.05.202X. i za 5 minuta počinje utakmica sa Zvezdom u polufinalu Europske lige.

Tijesno prvenstvo u kojoj smo već dvije od njih izgubili, u kojem bodovno zaostajemo i u koje smo ušli bitno slabiji nego u zadnjih 5, može jednom jedinom utakmicom, zadnjom u ovoj godini na punom Maksimiru, dobiti jednu sasvim drugačiju sliku i temelj za proljeće..

I zbilja mi nije važno "ponižavanje od 5-0 uz hat-trick Takura Kaneka" (mada bi bilo lijepo). Bit ću sretan kao malo dijete i ako nakon loše igre pobijedimo golom u 92. nakon što se lopta odbije od leđa u očaju ubačenog Kulenovića.

"Jedva čekam" je vrlo izlizana fraza rezervirana za djecu uoči školskih praznika, ali jebemu - jedva čekam tu utakmicu!
  • Paggini
    99.4k

Kad mi ovi emocionalno, psihički i financijski stabilni ljudi koji ne prate Dinamo kažu da nisam normalan, samo im kažem da ih iskreno žalim i upravo ih žalim zbog ovog osjećaja iščekivanja tjednima prije tekme, nervoze na dan tekme i ekstaze koji će doći poslije tekme. Živi se za ovo i bogami i ja jedva čekam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet