• dinamo u srcu
    1.8k

Ako je istina, onda je to idealan početak dana.
  • VZ1957
    81
    Idemo Lokomotiva
  • Kepec
    7.2k
    Konačno prođe Aleksandra Prijović i kad se ponadaš da je gotovo s naslovima o rasprodanoj Areni, eto ti lepe brene.
    Stvarno nemam ništa protiv, nek sluša tko šta hoće, ali baš kad misliš da je gotovo s time ovi udare kontru i opet isto. Kao neka skrivena kamera.
  • seljak86
    2.7k
    Kog više boli kurac
  • VZ1957
    81
    Dobra je Lepa Brena bila u moje vrijeme za jednu noć
  • NORTE
    13.2k
    Konačno prođe Aleksandra Prijović i kad se ponadaš da je gotovo s naslovima o rasprodanoj Areni, eto ti lepe brene.
    Stvarno nemam ništa protiv, nek sluša tko šta hoće, ali baš kad misliš da je gotovo s time ovi udare kontru i opet isto.
    Kepec
    Ne pratim ovo, ali zar je netko stvarno mislio da će to biti kraj cajkaškom derneku?
    Oni su sad tek namirisali lovu, to je tek početak, apsolutno svi će sad dolazit, ako je mogla neka nepoznata prijovićka napravit bum, kako onda neće ovi koji su odavno stvorili ime.
  • Infinity
    17.1k
    Nepoznata Prijovicka u svijetu cajki je trenutno broj jedan i daleko od nepoznata. Nepoznata onima koji ne prate, pa im trebaju godine da cuju za nekoga. Kao da ja kazem da neki klinac u bejzbol svijetu ne vrijedi, jer nisam nikad cuo za njega, a znam nabrojati ravno dva igraca bejzbola. Da nisam citao Hemingwaya znao bih jednog. Cisto sumnjam da itko od starije garde moze napuniti pet Arena, ali jednu vjerojatno mogu napuniti mnogi.
  • NORTE
    13.2k
    Meni potpuno nepoznata donedavno, kao i mnogim drugima. Pretpostavljam i da je ona prvi put nastupila u Zagrebu, možda i u Hrvatskoj. Za neke druge izvođače sam čuo, za nju nikad. Naravno da rijetko ko od ostalih može napunit šest puta arenu, a poanta mog posta je da će sad svatko ko već ima ime htjet nastupit u Zagrebu.
  • Navijač Dinama
    9k
    Prijovićka je ja mislim i rodom iz Hrvatske..
  • Dinamosaur
    1.8k
    Otidi na Majke 22.12. ako ima karata,jbš ove
  • Infinity
    17.1k
    Pjevala je u Zagrebu i ranije, pa cak i u Areni. Meni je poznata postala u nekom razdoblju 2015-17. S obzirom da na daleko nemam nocnog zivota bez cajki, upratim ih sve :rofl:
  • BBBaranja
    2.9k

Moja sugrađanka iz Belog Manastira :roll:
  • Patak
    3k
    Da nisam pročitao o Prijovički tu na forumu ne bi nikad čuo za nju.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Dobro jutro svima a pogotovo onima koji danas idu na naš predivan stadion :heart:
  • Mihaljević
    11.2k
    pogotovo onima koji danas idu na naš predivan stadion :heart:Gražvydas Mikulėnas

I igračima Rudeša?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.