• Imamo Dinamo
    3.7k
    Dat im cijeli jug sve dok mi ne budemo u stanju da prije utakmice sigurno mozemo rec da cemo rasprodat ostalo i da nam treba taj dio
  • Neki tip
    21.3k
    Lokomotivu treba potpuno prekrižiti i pustiti da odlepršaju u 2. ligu gdje i pripadaju.NORTE

Lokotivu da se prekriži, precrta, zaplavi flomićem i potom zgužvanu utrpa u plavu vrećicu još dugo neće odlepršat nigdje.

Lokomotiva je prohodala u bratovoj hodalici, ali odavno je to klub samostalniji, okretniji, snalažljiviji i samoodrživiji nego pola lige.

Simpatiziraju je malobrojni, preziru mnogi, ali pustio ne pustio, Loksa je klub koji bi cijeli srednji i niži rang rado prekopirao. Kad bi znali.
  • Mihaljević
    10.3k
    Loksa je napravila više za hrvatski nogomet nego Hajduk , Osijek i Rijeka zajedno , svaka čast svima ali Loksu nikad ne bih želio vidjeti u 2. HNL.
  • Jaro
    7.7k
    ja takodjer. Volio bih da je tam negdje gdje je bila prije incestuozno-simbioticno-parazitske veze s dinamom. Nece se desiti jer su tokom te veze postavili fine temelje i mogu biti sigurni dok se u drzavi ne nadje 10-12 klibova koji mogu oubiljno ganjati rezultate. To nije na vidiku sljedecih 50 godina, tak da ce njihova farma mirno zivjeti u sredini lige jos dugo...
  • San Lorenzo
    16.9k
    Dok god dinamo bude sufinancijer tog bezveznog klubića bez navijača tako će to izgledat svaku njihovu utakmicu u Zagrebu.NORTE

Koliko smo novca zaradili na igračima iz tog bezveznog klubića?
    Ivanušec, Majer, Jakić, Šunjić...meni ta Lokomotiva postaje garancija kvalitete za mladog igrača.
  • Time
    898
    Heja heja Lokosi !!!
  • Blue Austrian
    337
    Danas ce biti isto kao i uvijek.
    Euforicno cete ocekivati ​​da će Hajduk izgubiti bodove, iznenaditi se sto onda niotkuda zabiju iz Krumpira, a onda se iznenaditi sto “ovakav” Hajduk opet odnosi Bodove.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ne znam za nas ostale al ja to neću očekivati. Pobijedit će Hajduk 2:0.
  • Georg Koch
    4.9k
    Ja ocekujem kiks tovara, u najmanju ruku remi.
  • scooniepenn
    3.5k

Zašto bi dobili i kartu više od 5%?! Možeš li nam to molim te objasniti? Plus bih kao NK Osijek (svaka im čast) prije svake utakmice potpisivao ugovor u kojem stoji da svaku stolicu koju unište odnosno bilo koju štetu koju maloumnici naprave Hajduk mora podmiriti.
  • Riot
    2k
    Zašto bi dobili i kartu više od 5%?! Možeš li nam to molim te objasniti?scooniepenn
    Kad si već lijepo zamolio, izvoli . Mada ne znam šta je u mojoj skraćenoj verziji bilo nejasno
  • scooniepenn
    3.5k
    Stavio si link na cijelu stranicu gdje drugi forumasi iznose svoje misljenje o davanju/nedavanju citavog juga Tovarima?! Ovo sto jedan od kolega pise da Dinamo mora omoguciti cijeli jug zato sto nije ogradjen sektor na juznoj tribini za gostujuce navijace je apsolutno netocno. To je samo nasa dobra volja, sve preko 5% aktualnog kapaciteta je nasa dobra volja i nista vise.
  • xavier
    12.1k

Mislim da kolega @Riot miješa dvije različite stvari. Da, južna tribina je odvojena građevina koja nije fizički podijeljena na dva dijela i iz tog razloga ne možeš dati dio tribine gostima, a dio domaćim navijačima...ALI to ne znači da im moraš dati cijeli kapacitet tribine. Ono što im moraš dati je 5% ukupnog kapaciteta, a ostatak možeš eventualno ostaviti prazan.
  • Riot
    2k
    Stavio si link na cijelu stranicu gdje drugi forumasi iznose svoje misljenje o davanju/nedavanju citavog juga Tovarima?!scooniepenn

Ne, stavio sam link jedan upis u kojem je odgovoreno prije 10 mjeseci onima koji su kukali kao ti sad.

Ovo sto jedan od kolega pise da Dinamo mora omoguciti cijeli jug zato sto nije ogradjen sektor na juznoj tribini za gostujuce navijace je apsolutno netocno.scooniepenn

Ok, za ovo osobno ne mogu sa sigurnošću reć je li ili nije, znam da su ovdje pisali ljudi o tome za koje vjerujem da imaju pouzdane informacije.

EDIT: u međuvremenu je u upis iznad mog postavljen link da ipak nije apsolutno netocno

To je samo nasa dobra volja, sve preko 5% aktualnog kapaciteta je nasa dobra volja i nista vise.scooniepenn

Ja bi se složio s tobom da mi njima damo 5% a da ovaj ostali dio ide našim navijačima koji bi to popunili. Ali s obzirom kako stvari stoje, ostali dio juga se ne bi prodavao našima. Drugo, teško bi mi došli do toga da ode sve raspoloživo pa se ljudi otimaju za dodatne ulaznice koje sad idu tovarima. A i nisam licemjer, prvi bi se ja žalio da nas ima 3000 koji hoće dolje i da nam ovi nam mogu dat te ulaznice ali neće jer eto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.