• LaznjakProsineckog
    885
    Zaista ne razumijem ovo za Hoxhu, ali 95% nas na zoni smo protiv Xoxhe, Miereza, Selahija i takvih igrača, pa nemoze Jakir koji ce dobit pedalu ili do zime, ili nakon zime, vodit transfer politiku i strategiju Dinama!? Pod hitno zaposlit sportskog direktora koji zna posao, pa ti igrači koje Jakir voli su razina Osijeka, Rijeke, Gorice eventualno Hajduka, nikako Dinamo! Mi smo Dinamo i moramo igrat Europu, s ovim navedenim igračima idemo u prosjecnost!!!!
  • Ban
    698
    Jakir voli siledžije. To je taj njegov turbofolk nogomet.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ako si ti čovjek iz struke , ja sam profesor, doktor i magistar nogometa.
  • Ban
    698

Pa nisam, nogomet mi je uglavnom razonoda. Registrirao sam se ovdje jer me brine stanje u Dinamu pa da prokomentiram s ljudima.
  • sanjinlego
    4k
    U HNL-u većina stopera, pa i bekova je tromo i sporo. Da je Jakirović pametniji da traži krila koja znaju napadati dubinu, odnosno prostor iza leđa. Imaš Brunu, Baturinu i Mišića, loptu ćeš dobiti.

Primjer kako treba je Oršić, i njegov gol protiv Chelsea. Napadanje prostora.

Hoxha nije taj tip igrača, on tek kad dobije loptu u noge pokušava nešto. Ali eto, treba pričekati, pa suditi.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Zasto gledati kakvi su stoperi u hnl-u, nama trebaju igraci sposobni raditi razliku na visoj tj. europskoj razini.
  • sanjinlego
    4k

Slažem se, HNL nam nije bitan. ;)
  • Maximo
    797

Hahaha, turbofolk
  • emilperska
    11k
    Hoxha nije igrac za Dinamo..
    Ili je neki rikverc ili je nesposobnost trenerskog maga da vidi dalje od 100 km od Zagreba, trece nema..
    Tocka..
  • BBB Sibenik
    6k
    “Ajmo uzet Hoxhu, da ga hajduk ne uzme. Možda nije najbolje krilo il bolje od nasih, al bolje da ga oni ne uzmu”.

Ovako ekipa u Dinamu razmišlja..
  • Orc123
    12.4k
    Zar ne kruzi prica i sam Jakir je potvrdio da ima veliku bazu igraca koje prati, kao za sebe...znaci i on ima neku tekicu ali mislim da mu ta tekica za Zrinjski, Rijeku, Goricu i slicne a ne za Dinamo...valjalo bi mu na to ukazati jer se on uzivio...
  • deda
    38.4k
    Nadajmo se da ta njegova tekica ima više nivoa, tj. poglavlja za vođenje Zrinjskog, Gorice, Dinama i Intera recimo.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Nema on teku, nego Wyscout koji i ja koristim, samo on naravno premium pretplatu plaća ja basic jer mi za više ne treba. Rekao je u jednom podcastu da to koristi. Dobra stvar kao pomoćni alat, ako je to glavni alat jao si ga nama.. gledaš isječke igrača, neke sekvence, podatke nešto kao sofascore, uglavnom ako on tako misli naći igrača to može jedino slučajno pogodit, čini mi se da je na Wyscoutu naučio samo mjerit brzinu igrača i broj dobivenih duela, za nešto više ipak treba biti 'old school' skautiranje, nije to ni njegov posao, moramo pod hitno dobit sportskog direktora. Ovaj će dofurat tehnički i taktički pokapacitirane igrače (Xoxha, Mierez, Selahi itd.), ili radi nešto u rikverc ili stvarno nema pojma, nek mu netko objasni da je prije koji mjesec postao trener Dinama a ne Širokog Brijega ili Osijeka (uz dužno poštovanje navedenim klubovima)
  • Ivdzo11
    7.6k
    Dinamo i Slaven napravili su određene pomake u dosadašnjim pregovorima, "modri" su spremni za Hoxhu izdvojiti nešto više od milijun eura, prema Koprivnici poslati i neke igrače. Priča se o Menalu, razmišlja o Marinu i Rukavini, u Koprivnici je već na posudbi Štefulj, ali ništa još nije službeno dogovoreno. Iako, pregovori idu u dobrom smjeru.

No, cijelu priču mogao bi zakomplicirati - Ferencvaros. Već smo pisali kako mađarski velikan već dulje prati Hoxhu, kako u svojim redovima žele krilnog igrača Slaven Belupa. Ferencvaros je već nekoliko puta kontaktirao i predstavnike kosovskog nogometaša, pa u Koprivnici sada osluškuju obje ponude. Hoxha bi volio doći u Dinamo, ta mu je opcija puno bliža od odlaska u Mađarksu, ali sve je još sasvim otvoreno.

Tironi (24sata)
  • hardek
    5.1k
    na koju foru Osijek može dovest sportskog direktora koji je radio u Benfici, Paoku, Sahtaru a mi ne možemo? Bez obzira na cijelu situaciju ove godine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.