• Klenx
    12.2k
    Milijun i po eura za Brodića i Hoxhu, kakvi mrtvi idioti. Ne znaju pogledati van HNL-a.
  • Maximo
    1k

Ma hoxha definitivno je pojačanje, za naše konkurente kad ga mi kupimo
  • Krizy
    76.9k
    Bolje da ne dovode nikoga ako će dovoditi takve igrače.
    Toliko igrača kojima su ugovori pri kraju, može se za manje od milijun dovesti bolji igrač od Hoxhe.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    ne vjerujem da itko može biti ovoliko nesposoban, ne vjerujem više da je išta slučajno, uživo gledamo kriminal koji se provodi nad našim klubom
  • marcio amoroso
    54.2k
    Bolje da ne dovode nikoga ako će dovoditi takve igrače. — Krizy

Ovdje je sve rečeno. Ne gomilati igrače koji ne mogu donijeti kvalitetu više. Da se novac koji se dao na razne polovnjake u zadnja dva prelazna roka uložio u dva ili tri igrača sada bi imali top momčad.

Kod njih je očigledno kvantiteta ispred kvalitete.
  • NB86
    17.7k
    Ili im je jos napeta rikverc metoda pa se kupuju polovnjaci po hnlu da bi curilo u dzepove, kojom logikom bi hoxha igrao ispred spikica i vidovica na lijevom krilu da vrijedi milju eura
  • Facke
    9k
    Nije jos minotu odigral za nas a bitne da se pluje. Nek pokaze koj zna pa bume vidli.
  • austrijanac
    14k
    Pa daj mi objasnite evo molim vas, citaju i oni forum, znaju sta se komentira.
    Unistili smo ekipu sustavno zadnjih par godina dovodenjem svakog poluigraca iz HNL-a.

I to nas je dovelo do 40 igraca pod ugovorom od kojih je mozda 5 za prvih 11.

Oni umjesto da okrenu novi list, oni dovedu jos dva igraca.
  • Keyser Soze
    21.2k
    Otkupit ćemo Vidovića i Kaneka, kupit Hoxhu i evo nas već na potrošenih 5m
  • Peškaman
    9.7k
    Valjda shvaćate kada se Stojković i Kačavenda oporave da će oni biti produkt kluba i da će se njih gurat.
    Kad nadodaš da imaš Kaneka na desnom,Špikića koji može odigrati oba,Vidovića koji igra lijevo.

Dovest skupo krilo nema smisla,znam da je i drugim kao i meni želja da Dinamo kupi skupocjeno krilo ali jednostavno nema smisla za buduću politiku kluba.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Otkupit ćemo Vidovića i Kaneka, kupit Hoxhu i evo nas već na potrošenih 5m — Keyser Soze

plot twist, nećemo otkupiti nijednog jer baš tada neće biti novaca :chin:
  • marcio amoroso
    54.2k
    Dinamo je ove sezone odigrao 13 utakmica protiv malo jačih momčadi.

Hajduk 3*
    AEK 2*
    Sparta 2*
    Plzen 2*
    Rijeka 2*
    Osijek 2*

Učinak naših krila u tih 13 utakmica je 3 gola. Dva je dao Špikić. Jedan protiv Rijeke i jedan protiv Sparte kući. Jedan je dao Vidović protiv Osijeka.
    Asistencije naših krila su u svih 13 utakmica izostale.

Ja najiskrenije sumnjam da će Hoxha popraviti tu statistiku.
  • marcio amoroso
    54.2k
    Sad malo o zoni i pisanju na istoj. Svi konstruktivni upisi su dobrodošli, ali sve gluposti će biti brisane. Ako se kome neka tema ne sviđa neka ju zaobiđe. Ako nešto izbrišem dva puta, a forumaš i dalje nastavi sa besmislenim upisima biti će baniran. Također molim da se postovi pišu u prigodne teme.
  • marcio amoroso
    54.2k

Moguće, ali je onda bolje ne dovoditi nikoga nego dovoditi samo da se dovede.
  • Peškaman
    9.7k

Vjerojatno će Marin ići pa zato.

Ja samo kažem,dovede se tipa Tepkety,kako vec se piše.
    Takvom igraču moraš dati plaću a i obećanje da će igrati,takvi igrači ne trpe klupu.
    Njega gurneš na krilo,onda imaš Vidovića koji će biti nezadovoljan i zamjena(ili Baturini ili Tepk).
    Na sve to ti još dolazi spomenuti dvojac (Stojković i Kača).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.