• Georg Koch
    8.3k
    Kakve mi golove poklanjamo, to se poklanja hajduku.
  • striko
    4k
    Oni će se još pojačati na zimu a mi strahovati od novih odlazaka onih što su zadužili klub. Predviđam Petković u Union Berlin za 2.3 M
  • jedan u nizu
    20.2k
    Tko bi rekao, Karoglan nakon 1-0 stisce i zeli osigurati pobjedu.
    Jakir kada vodi 1-0 usporava igru i cuva rezultat.

p.s. da, naravno da su igraci tu bitni, ali ako ti kao trener ne mozes utjecati u takve stvari onda trebas odmah pocijepati diplomu
  • badjibadara
    10.8k
    Predviđam Petković u Union Berlin za 2.3 M — striko

Na svu srecu osigurali smo Brodica za bezbolnu tranziciju. Jedna od toliko spominjanih raketa.
  • Juznjak
    4.7k

A s kim će se pojačat? Nema šanse da oni na zimu dovedu igrače koji će ih pojačat.
  • Muka
    357
    Kmečavci :lol:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Mislim da nećemo biti jesenski prvaci.
  • Patak
    3.5k
    Izgleda ovaj Karogkan im stvarno donio promjenu na bolje.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Leko vrati se.
  • Fanboy
    3.1k

To sam i pričao za prošlu sezonu da je bila sreća da su ga potjerali...
    Igraju dobro, to se mora priznati samo ni taj niz neće trajati dovijeka. Moguće poslije polusezone da padnu u formi drastično
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Hajduk će vjerojatno samo dovesti jedno (lijevo) krilo i to je to. Više-manje ista ekipa će igrati do kraja prvenstva.

Dinamu treba 5 igrača i to kapitalaca ali kada gledam koji igrači se spominju u kontekstu zimskih dolazaka onda mi se više čini da je Lesički u pravu i da stvarno nemamo za struju iako smo uprihodovali ovo ljeto više od Barcelone to jest preko 50 milijuna eura. Dinamo da od transfera uprihodi 300 milijuna u jednom prijelaznom roku financijski vrhunac kod dolaznih transfera bi mu bio dovođenje igrača poput Miereza za 3 milje. Ne znam zašto je to tako niti ko sada krade i gdje novci nestaju ali u svakom slučaju ne očekujem puno.
  • Klenx
    12.2k
    Odlično radi Karoglan, opustio ih je i lete.
    Plus što razigrava sve ove koje je Leko bio zakucao za klupu (Dajaku, Odjidja, Kalik)
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Plus što razigrava sve ove koje je Leko bio zakucao za klupu (Dajaku, Odjidja, Kalik) — Klenx

Bucmastog Odidju je upravo Karoglan zakucao na klupu. Od dolaska Karoglana je Odidja u 5 ligaških utakmica odigrao ukupno 24 minute.
  • Patak
    3.5k
    Da smo mi doveli bucka Ođiđija razapeli bi "struku".
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Screenshot-20231202-192338-Chrome.jpg

Bit ce i trofej?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url