• NB86
    16.8k
    Jako efikasan hajduk, stvore dvije prilike u poluvremenu i daju gol a tesko primaju
  • Mihaljević
    13k
    Hajduk ni na teletekstu ne gledam.
  • Praskaton
    4.4k
    Imam dojam da oni ne mogu kiksat,fokusirani su na titulu i znaju sta trebaju radit
  • serbus
    5k
    Nema zime , ako dobijemo sve do kraja smo prvaci
  • San Lorenzo
    19.5k
    Jači tempo imaju one humanitarne utakmice gdje se skupe bivši nogometaši koji su ugazili u šesto desetljeće života.
    Kako onaj Štiglec igra profesionalni nogomet je pitanje od milijun dolara.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Dajte ne treba se obazirat na to kako će oni odigrat. Nas nitko ne sprječava u tom da dobijemo naredne 3 HNL utakmice prije pauze.
  • Captain America
    20.4k
    Nemoj tako, treba očekivat od Gorice da ih pobijedi dvaput u sezoni dok nama isto nije pošlo za nogom.
  • Praskaton
    4.4k
    zasto ne,to sto ih mi nismo u stanju dobit ne znaci da nije Gorica.Jedno nema veze s drugim.
    Osim nas utakmice u kojima ocekujem njihov kiks su upravo Gorica i Rijeka
  • Mr Anderson
    11.9k
    Meni je veća rupa Danac na desnom boku. Dajaku ga dva puta nadskoči, jednom je bio gol, drugi put 100% šansa koju je Maloča spasio. I općenito je loš, puno krivih dodavanja.
  • BigZ
    654
    Gorica nakon prvih 20 minuta smrznutog govneta u guzici napokon pocela pokazivati znakove zivota
  • dmil
    721
    Banic protiv Dinama - Prime Neuer
    Banic protiv Hajduka - Karius iz finala LP
  • Klenx
    7.9k
    Jaki su tovari, nema tu neke igre, ali brutalno efikasni i beton iza.

Ne dobijemo li sve do kraja polusezone možemo se lagano jebat.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Banić je komedija od golmana. Jedino je protiv Dinama imao dvije dobre predstave.

Hajduk opet isto, igra nimalo impresivna i da ne znaš ko je ko ne bi mogao po igri shvatiti ko je tu prvi na tablici a ko je u sredini tablice ali Hajduk iz 2 šanse zabije 3 gola i to je to. Sve su suprotno od Dinama koji mora imati 25 udaraca prema suparničkom golu da bi zabio 2 gola.
  • DrawTube
    7k
    Baniću idi u ku**c više
  • Captain America
    20.4k
    Igraju ko mi pod Bjelicom u jesen 2019. Ne dobijemo li ove iduće tri, najebali smo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.