• Droljo
    18.8k
    Nek daju sučića na posudbu u belupo godinu dana. Mislim da bi mu koristilo jebački. A veznih imamo dosta...
  • CastAway1986
    3.5k
    Sučić svakako treba negdje na posudbu kao i Rukavina.. Nego ima li šanse da se vrati Lovrena?
  • Patak
    3.5k
    I Jakića i Brekala i Oršića, možda i Sosu i on grije klupu u Ajaxu.
  • Ludovic IX
    9.2k
    pa i kovačić a i gvardijol je na meti navijača.. možda bi ga dali na posudbu
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Da pitamo i dalića kad već svi dolaze nek dođe i on
  • MarK
    978
    Bok svima prvi put pišem. Mnogi osporavaju Hoxu ali moram priznati da taj dečko stvarno vrijedi barem milju i pol eura. U usporedbi sa Špikićem po meni ima bolji dribling, udarac, fizikalije i općenito je hrabriji ići 1 na 1(manje alibi igrač), a ovaj vijedi čak 3 i pol milje prema TM tako da je ta vrijednost zaista relativna stvar. Realno da netko ponudi 2 milje za Darija trebalo bi prihvatiti. Dinamo je na lijevom krilu jalov i to je problem broj 1. Što se tiče kadra mislim da bi Neva trebao ostati na golu, obrana Rile-KTC-Perić-Perković, veza Mišić-Bulat-Baturina, naprijed Hoxa- Petko-Kaneko. Dovesti Selahija ako se može. Posudba obavezno Boško, Sučić, Rukavina. Zahvaliti se Maxu, Menalu, Marinu, Juriću. Na ljeto upariti Perkovića sa klasom npr. Lovrena i kupiti LB. Prodati Bulata i Baturinu i uskaču Selahi i Vidović. Dinamo ima potencijala ali momčad nije izbalansirana. Samo po dva pojačanja u dva iduća roka i malo posložiti kadar i bit će to dobro.
  • Noel
    13.5k
    Koji će igrač Astane Floppireviću zapest za oko da ga dovede?
  • Maximo
    799

hahaha

Pa sigurno Marin Tomasov, za 2 i pol milje eura osigurali smo se za budućnost...
  • Dinaminjo
    1.5k

Ulozio si truda, ali cemu trositi Perkovica na beku polusezonu?
  • MarK
    978
    Samo zato što je Ljubo loš na toj poziciji, a eventualni dolasci Selahija i Hoxhe bi iznosili 2-3 mil eura. Volio bih da dođe dobar LB ali to je sad već 5-6 mil i od toga vjerojatno nema ništa
  • Neki tip
    21.3k
    Budući da se ovdje dosta spominjao Selahi, evo relevantnih informacija na temu "istječe mu ugovor"..

Prenosim odgovor Sopića na to pitanje:

Ima li novosti o produljenju ugovora Lindona Selahija (ugovor mu istječe na kraju sezone, op. a.)?

Nema se tu što puno pričati. Vi novinari i puno navijača šaljete poruke. To su normalni pregovori igrača i kluba. Svatko pokušava to završiti malo više na svoju stranu. Nadam se da ćemo se dogovoriti i produljiti ugovor. Ljudi iz kluba su pričali s njim. Pričao sam i ja.

Situacija mu je jasna i čista. Klub ne stavlja pritisak na njega. Svjestan je da, ako ne bude potpisao ugovor, situacija neće biti ista kao sada. Rijeke će biti i nakon Sopića i predsjednika Miškovića. Nitko nije iznad kluba. Upoznat je sa situacijom.

Pametan je dečko i zna što je najbolje za njegovu karijeru. Još nisam vidio, a vidio sam puno igrača, da netko sedam mjeseci ne igra nogomet, a onda igra top. Moguće je, samo ih ja još nisam vidio. Pametan je, kada bude nešto konkretnije, čut ćemo se.

U pregovorima smo i mislim da smo blizu dogovora. Ne treba stavljati naglasak na to hoće li to biti danas ili sutra. Kada pregovarate s nekim i kada ste blizu, vjerojatno ćete se naći. Malo simo, malo tamo. To ovisi o predsjedniku Miškoviću i Upravi kluba.

Sve jasno, potpiši ili sjedi na klupi do kraja godine.
  • dzis
    1.1k
    Drugim rijecima, prijete mu ne igranjem ako ne potpise novi ugovor
  • Ludovic IX
    9.2k
    Meni je to ok. Bolje uigrat nekog drugog a u međuvremenu će i ovaj doći pameti.

Ako ne dodje, dobit će ga netko besplatno ali će zato čekati 6 mjeseci da ovaj dodje u formu.

Klub ima ti pravo. Sad će netko reći da će rijeka imat u budućnosti problem privlačenje igrača jer ne žele nekog pustiti besplatno i sl. Rijeka privlači baš igrače koji su došli do točke u karijeri ili u konobara ili probati dignuti karijeru na razinu na koju smatraju da mogu i to im dobro ide.
  • Neki tip
    21.3k
    Drugim rijecima, prijete mu ne igranjem ako ne potpise novi ugovordzis

Rekao bih ti da je to sjajno zapažanje, ali opet će me optužiti za loš sarkazam, pa evo neću. :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.