• LaznjakProsineckog
    819
    Znači HNL trener profa Jakir skautirao, te je uočio igrača iz Balkanija, Hoxhu koji ima maksimalnu slobodu u Belupu i nevjerojatna 3 gola u 17 utakmica, cijea 2mil eura, recite mi jel on nas zaj..ava. Čovjek je zalutao u Dinamo
  • Facke
    4k

Prve el su ta dva miliona tocen iznos? Negde sam bil i precital 900.000 € kao odstetu.
    Druge za onuga iz Balkanija more biti da novinari jednostavne piseju gluposti.
    Vidli bumo koj bude. Al cemu ta konstantna negativa. Da klub je u teske situacije. Vidli bumo v zime kaj se tice transferuv na cemu sme i koga moreme dopeljati.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Navodno su u Dinamu, na prijedlog Sergeja Jakirovića, zaključili da bi za Hoxhu ponudili 800 tisuća, najviše milijun eura, a onda se dodatno može razgovarati o 'bonusu' u igračkom kadru. Kao što su Modri tijekom zadnje dvije godine u Koprivnicu usmjerili Antu Crna i Mateja Šakotu, na posudbu Daniela Štefulja, tako bi i u zamjenu za nižu cijenu za Hoxhu mogli usmjeriti još neke igrače, ionako se na zimu u Maksimiru očekuje povećana lista za odstrijel.

Samo ne kontam koji igraci... Menalo, Kulenovic, Juric, Sucic (posudba ili cak moguci transfer)....
  • hardek
    3.1k
    Nikad ne znaš, genijalci su Osijeku nudili 3 milje eura i Perkovića da bi ovaj ispao najbolji lijevi bek i vjerovatno stoper u ekipi 2 mjeseca kasnije.
  • Droljo
    8.9k
    Nek daju sučića na posudbu u belupo godinu dana. Mislim da bi mu koristilo jebački. A veznih imamo dosta...
  • CastAway1986
    1.7k
    Sučić svakako treba negdje na posudbu kao i Rukavina.. Nego ima li šanse da se vrati Lovrena?
  • Patak
    3k
    I Jakića i Brekala i Oršića, možda i Sosu i on grije klupu u Ajaxu.
  • Ludovic IX
    7.4k
    pa i kovačić a i gvardijol je na meti navijača.. možda bi ga dali na posudbu
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Da pitamo i dalića kad već svi dolaze nek dođe i on
  • MarK
    690
    Bok svima prvi put pišem. Mnogi osporavaju Hoxu ali moram priznati da taj dečko stvarno vrijedi barem milju i pol eura. U usporedbi sa Špikićem po meni ima bolji dribling, udarac, fizikalije i općenito je hrabriji ići 1 na 1(manje alibi igrač), a ovaj vijedi čak 3 i pol milje prema TM tako da je ta vrijednost zaista relativna stvar. Realno da netko ponudi 2 milje za Darija trebalo bi prihvatiti. Dinamo je na lijevom krilu jalov i to je problem broj 1. Što se tiče kadra mislim da bi Neva trebao ostati na golu, obrana Rile-KTC-Perić-Perković, veza Mišić-Bulat-Baturina, naprijed Hoxa- Petko-Kaneko. Dovesti Selahija ako se može. Posudba obavezno Boško, Sučić, Rukavina. Zahvaliti se Maxu, Menalu, Marinu, Juriću. Na ljeto upariti Perkovića sa klasom npr. Lovrena i kupiti LB. Prodati Bulata i Baturinu i uskaču Selahi i Vidović. Dinamo ima potencijala ali momčad nije izbalansirana. Samo po dva pojačanja u dva iduća roka i malo posložiti kadar i bit će to dobro.
  • Noel
    7k
    Koji će igrač Astane Floppireviću zapest za oko da ga dovede?
  • Maximo
    539

hahaha

Pa sigurno Marin Tomasov, za 2 i pol milje eura osigurali smo se za budućnost...
  • Dinaminjo
    1k

Ulozio si truda, ali cemu trositi Perkovica na beku polusezonu?
  • MarK
    690
    Samo zato što je Ljubo loš na toj poziciji, a eventualni dolasci Selahija i Hoxhe bi iznosili 2-3 mil eura. Volio bih da dođe dobar LB ali to je sad već 5-6 mil i od toga vjerojatno nema ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions