• Ban
    698
    Nadam se da cemo od danas malo vise gledat sucica i misica u paru od prve minute. Mi smo igrali donekle normalan nogomet ove sezone jedino kada je sucic igrao. Davao je stabilnost i sigurnost obrani. Nadam se da je to i Jakir uvidio. Decko je danas u 7 minuta povezao linije te trkom i pametnim postavljanjem napravio vise nego misic i bulat skupa u 45 minuta.Crni86

Kao što rekoh negdje prije par dana. Nama trebaju lijevi bek, desni stoper i zadnji vezni. Ako je moguće potpisati Selahija na zimu to bi bilo super, tada on i Sučić mogu držati poziciju zadnjeg veznog. Sa jednim klasnim i progresivnim desnim stoperom, idealno nešto iskusnijim poput Davida Brekala, bi Perković bez problema držao zadnju liniju. Popunimo to lijevim bekom koji zna igrati u oba smjera i ne ispada kao ratkapa i na konju smo. Zadržati Mohu barem do ljeta pa onda razmišljati o desnom beku kada vidimo na čemu smo.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Nama treba prvenstveno pravo KRILO. Spikic nije razina Dinama, sa Vidovicem se improvizira i tu je jedini Kaneko kojem odgovara igrat protiv momcadi koje se brane. Rukavinu ne treba ni spominjat.

Vecina krila moze odigrat i lijevo i desno. Pa dajte za krilo 3-4 milijuna da rjesimo taj problem barem na godinu dvije. Koliko smo utakmica dominirali posjedom ali konstantno i bezidejno kruzili pasevima jer nemamo tog jednog igraca koji moze napravit dar mar 1 na 1.

Puno slabije momcadi imaju bolja krila od nas. Jbg nama se skauting svodi na promatranje igraca u HNLu i igraca u klubovima protiv kojih igramo. Ima tamnoputih na bacanje za razumne novce. Ne kazem da "nasi" ne znaju, ali naseg ces platit skuplje nego nekog crnog iste kvalitete.
  • Sunja86
    1.3k
    Eh da je pogoditi sa jednim Fernandesom ili Soudanijem na krilu.....
  • Laugreano
    4.5k
    Ja samo zelim jos jednog japanca na zimu :sweat:
  • Droljo
    18.8k

A šta ja tupim mjesecima?
    Tamnoputnog crnca dovesti pod hitno!
    Iako se ktc vratio pa smo mrvicu popunjeniji po tom pitanju.
  • Facke
    6.3k
    Ferencvaros je aktuelne favorit kaj se Hoxhe tice. Ponudili su vecu odstetu od nas.
  • Jurki
    18.5k
    Ferencvaros je aktuelne favorit kaj se Hoxhe tice. Ponudili su vecu odstetu od nasFacke

Sretan mu put u Budimpestu.
  • San Lorenzo
    20k
    Osijek nam uštedio 4 milijuna, Belupo će 2...uz sav silan trud naše genijalne uprave i njihovim mjerama štednje, drugi klubovi su napravili najviše za spas naše kasice-prasice.
  • emilperska
    11.1k
    Ne treba ocekivat nista ove zime..
    2021/2022 smo imali velika ocekivanja od zime, pratilo se famoznog Ojedu po zracnim lukama. Na kraju su dosli 10kg pretežak Bočkaj i Emreli. Prosle godine Perković samo..
    Ove godine mozemo ocekivat isto ili gore
  • Krizy
    59.2k
    Zgubil svoju poziciju vu Fiorentine.Facke

Nije ju nikad ni imao...
  • Infinity
    19k
    Za one koji nisu upuceni, ovo je tema o transferima Dinama. Za sve druge klubove imate temu 1.HNL.
  • Olmic
    5.1k
    ja bas mislim da ce doci 3,4 igraca..ako vec trpe Jakira, onda ce mu i dovest igrace, a sad nadajmo se da ce bit pojacanja
  • MarK
    978
    https://www.transfermarkt.com/antoine-baroan/profil/spieler/463666

Trenutno prvi strijelac lige u tek devetoplasiranoj ekipi, ugovor istječe na ljeto
  • Ivdzo11
    8k
    @sanjinlego ajde trzni nesto :grin:
  • Bosskovitz
    17.7k

Ja sam istog razmišljanja. Imaju neki deal, preveliki kredit Jakirović ima da nisu dogovorili pojačavanje na zimu, znaju jako dobro da što znači napad na LP sljedeće sezone, a za to moraš biti prvak.

Hoće li dovedeni igrači zaista biti pojačanja? To je ono oko čega sam duboko skeptičan s obzirom na to da sportskog direktora nema na vidiku iako je prijelazni rok iza ugla, a ni posljednji transferi nisu baš odisali nekom kvalitetom i vizijom, uz poneku iznimku koja još ima potencijala. No da će biti prometniji zimski rok i barem 3 ulazna transfera - u to sam prilično uvjeren.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.