• Patak
    3.5k
    I Jakića i Brekala i Oršića, možda i Sosu i on grije klupu u Ajaxu.
  • Ludovic IX
    12.8k
    pa i kovačić a i gvardijol je na meti navijača.. možda bi ga dali na posudbu
  • Doktor Kunić
    7.1k
    Da pitamo i dalića kad već svi dolaze nek dođe i on
  • MarK
    1.5k
    Bok svima prvi put pišem. Mnogi osporavaju Hoxu ali moram priznati da taj dečko stvarno vrijedi barem milju i pol eura. U usporedbi sa Špikićem po meni ima bolji dribling, udarac, fizikalije i općenito je hrabriji ići 1 na 1(manje alibi igrač), a ovaj vijedi čak 3 i pol milje prema TM tako da je ta vrijednost zaista relativna stvar. Realno da netko ponudi 2 milje za Darija trebalo bi prihvatiti. Dinamo je na lijevom krilu jalov i to je problem broj 1. Što se tiče kadra mislim da bi Neva trebao ostati na golu, obrana Rile-KTC-Perić-Perković, veza Mišić-Bulat-Baturina, naprijed Hoxa- Petko-Kaneko. Dovesti Selahija ako se može. Posudba obavezno Boško, Sučić, Rukavina. Zahvaliti se Maxu, Menalu, Marinu, Juriću. Na ljeto upariti Perkovića sa klasom npr. Lovrena i kupiti LB. Prodati Bulata i Baturinu i uskaču Selahi i Vidović. Dinamo ima potencijala ali momčad nije izbalansirana. Samo po dva pojačanja u dva iduća roka i malo posložiti kadar i bit će to dobro.
  • Noel
    25.4k
    Koji će igrač Astane Floppireviću zapest za oko da ga dovede?
  • Maximo
    1k

hahaha

Pa sigurno Marin Tomasov, za 2 i pol milje eura osigurali smo se za budućnost...
  • Dinaminjo
    2.5k

Ulozio si truda, ali cemu trositi Perkovica na beku polusezonu?
  • MarK
    1.5k
    Samo zato što je Ljubo loš na toj poziciji, a eventualni dolasci Selahija i Hoxhe bi iznosili 2-3 mil eura. Volio bih da dođe dobar LB ali to je sad već 5-6 mil i od toga vjerojatno nema ništa
  • Neki tip
    21.4k
    Budući da se ovdje dosta spominjao Selahi, evo relevantnih informacija na temu "istječe mu ugovor"..

Prenosim odgovor Sopića na to pitanje:

Ima li novosti o produljenju ugovora Lindona Selahija (ugovor mu istječe na kraju sezone, op. a.)?

Nema se tu što puno pričati. Vi novinari i puno navijača šaljete poruke. To su normalni pregovori igrača i kluba. Svatko pokušava to završiti malo više na svoju stranu. Nadam se da ćemo se dogovoriti i produljiti ugovor. Ljudi iz kluba su pričali s njim. Pričao sam i ja.

Situacija mu je jasna i čista. Klub ne stavlja pritisak na njega. Svjestan je da, ako ne bude potpisao ugovor, situacija neće biti ista kao sada. Rijeke će biti i nakon Sopića i predsjednika Miškovića. Nitko nije iznad kluba. Upoznat je sa situacijom.

Pametan je dečko i zna što je najbolje za njegovu karijeru. Još nisam vidio, a vidio sam puno igrača, da netko sedam mjeseci ne igra nogomet, a onda igra top. Moguće je, samo ih ja još nisam vidio. Pametan je, kada bude nešto konkretnije, čut ćemo se.

U pregovorima smo i mislim da smo blizu dogovora. Ne treba stavljati naglasak na to hoće li to biti danas ili sutra. Kada pregovarate s nekim i kada ste blizu, vjerojatno ćete se naći. Malo simo, malo tamo. To ovisi o predsjedniku Miškoviću i Upravi kluba.

Sve jasno, potpiši ili sjedi na klupi do kraja godine.
  • dzis
    1.7k
    Drugim rijecima, prijete mu ne igranjem ako ne potpise novi ugovor
  • Ludovic IX
    12.8k
    Meni je to ok. Bolje uigrat nekog drugog a u međuvremenu će i ovaj doći pameti.

Ako ne dodje, dobit će ga netko besplatno ali će zato čekati 6 mjeseci da ovaj dodje u formu.

Klub ima ti pravo. Sad će netko reći da će rijeka imat u budućnosti problem privlačenje igrača jer ne žele nekog pustiti besplatno i sl. Rijeka privlači baš igrače koji su došli do točke u karijeri ili u konobara ili probati dignuti karijeru na razinu na koju smatraju da mogu i to im dobro ide.
  • Neki tip
    21.4k
    Drugim rijecima, prijete mu ne igranjem ako ne potpise novi ugovor — dzis

Rekao bih ti da je to sjajno zapažanje, ali opet će me optužiti za loš sarkazam, pa evo neću. :razz:
  • CastAway1986
    6.7k
    Selahi bi odmah potpisao ako se može a vi što ismijavate spominjanje Lovrena pa vidim da čovjek gotovo i ne igra tamo iako Lyon stoji lose na tablici a nama bi bio kapitalac u obrani i ne vidim ako bi kojim slučajem raskinuo ugovor da ga dovedemo pa nek završi karijeru na Maksimiru
  • Noel
    25.4k
    Jel budu Lesički i Ničota sad napisali smiješni japanac i tele Vidović koje je doveo Šimić ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.