Molim idiote koji igranje Dinama u Europi smatraju naporom i nebitnom stavkom za tradiciju kluba i za njegov mentalitet neka za početak odjebu s teme europskih utakmica, a nakon toga neka slobodno idu navijati za Belupo i Istru. — Mali dioničar
Molim idiote koji igranje Dinama u Europi smatraju naporom i nebitnom stavkom za tradiciju kluba i za njegov mentalitet — Mali dioničar
Imam pitanje, ako mi osvojimo Konferencijsku ligu jel uopće možemo igrat kvalifikacije za ligu prvaka slijedeće godine ako budemo i prvi u hnlu
Onda će to netko drugi umjesto nas. — dinamo u srcu
Mislim da nam je za tradiciju kluba i mentalitet puno važnije da budemo prvaci i igramo LP/EL iduće sezone, nego da danas dobijemo Astanu, vraćamo se doma i onda poginemo na pašnjaku u Koprivnici i izgubimo bodove. Kad smo već kod tradicije kluba i mentaliteta, koliko su tim stavkama doprinijeli uspjesi na gostovanju u Pragu, Prištini i Plzenu? — Mathiasovi Chageri
Imam pitanje, ako mi osvojimo Konferencijsku ligu jel uopće možemo igrat kvalifikacije za ligu prvaka slijedeće godine ako budemo i prvi u hnlu
Onda će to netko drugi umjesto nas. — dinamo u srcu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.