. Za sve igrače imate razumjevanja i strpljenja, ali za njega nemate pa ni za crno pod noktom. Ja isto tako od prve utakmice vidim jasno da je bolji stoper od svih koje imamo (uz naravno Perković), samo mu se ne daje kontinuitet. Jednako možeš mana nać i KTC-u al njega ne analiziramo svakih 3 sekunde i svaka njegova 3 koraka. Prošlu tekmu je KTC par puta tragikomično ispao, pa ga nitko nije duže od 2 sekunde spomenuo.. Da se krivo ne razumijemo, meni bi igrali Max i KTC i Perković na LB. tu nebi u ovom trenutku, sa ovim kadrom, trebalo biti apsolutno nikakvog pitanja..Maxu je najveći problem duel igra i skok. To se vidjelo od prve utakmice. — Mr Anderson
Bit ce to dobro danas. Vidim dosta netocnih paseva, minus i umjetna trava, malo smo pogubljeni, ocekujem u drugom poluvremenu da proradimo — Gražvydas Mikulėnas
Cini mi se da je teren kao led. Svaka lopta koja nije u igraca nam bjezi. Dosta vise pimplanja igrajte siroko i u prostor. Tocno ono sto oni nama rade, jakire prepoznaj to — Gražvydas Mikulėnas
zatvoreni Bojsi izađu iz zatvora — dinamo u srcu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.