Došao sam napraviti Dinamo još boljim! Zadovoljniji sam igrama nego rezultatima, ali rezultat je najvažniji, a on zasad "trpi". Sve mi to teško pada, ne mogu se sjetiti da sam imao toliko poraza u posljednja tri kluba u kojima sam radio prije Dinama. Ali, to je sve iskustvo koje me nadograđuje kao trenera i nadam se da ćemo se uskoro dignuti. Moramo izdržati do zimskog prijelaznog roka i pojačati se na deficitarnim pozicijama, pa onda na proljeće odigrati bolje nego što smo igrali ove jeseni.Ne razmišljam o odlasku, svi smo u klubu svjesni situacije u kojoj se nalazimo – rekao je Jakirović — badjibadara
Sad kažeš ne pratiš a malo prije se osuđuješ napadat ljude da mu stavljaju riječi u usta? Odkud ti hrabrosti i povoda za to ako tvrdiš da nisi pratio pressicu? — Noel
Nije on došao i obećao napraviti Dinamo boljim ako mu se dovede još šest igrača, nego točno ovakav kakav je. — Zambatine škude
Pojačanja na kojim pozicijama?
– Napadač, stoper, fali i desni bočni. Kad sad na treningu sve postavim, to su goruće pozicije.
Ali daj nas onda poštedi kmečavele da ti treba još kao da konkurencija ima bolje. — Zambatine škude
bar imaju 2 lijeva beka kojeg mi nijednog nemamo, — Captain America
pobješnjelog sahitija koji opet igra u formu — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.