marcio amoroso
wolfgang14
Najvjerojatnije ne postoji ni tamo nikakva krajnja desnica, kao ni ovdje kod nas. To je dnovinarski spin da bi se ušutkali normalni ljudi koji se ne slažu sa masovnom imigracijom i ostalom ljevičarsko globalističkom agendom. — Patak
NitkoBitan
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr — deda
Mlađi referent
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr ako moju metodu smatrate nedovoljno dobrom? — deda
marcio amoroso
Model nemas djecu nemas mirovinu i to je to, demografski poticaj samo takav. — NitkoBitan
Mlađi referent
Model nemas djecu nemas mirovinu i to je to, demografski poticaj samo takav. — NitkoBitan
NitkoBitan
O Bože — marcio amoroso
Neki tip
Povijesna greška europskih zemalja je masovno puštanje ljudi na svoj teritorij bez ikakvih preduvjeta. Jedino rješenje je pojedinačan pristup. Provjera, probni period, učenje jezika i kulture, polaganje neke vrste ispita. Za nas nije kasno, ali mnogi su taj vlak propustili i morat će se nositi s rastućim problemom. — deda
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr ako moju metodu smatrate nedovoljno dobrom? — deda
Neki tip
Ti si u biti malo eksplicitnije sročio ono što sam ja rekao — deda
Ne da mi se više pisat litanije na forumu. Beskorisno je. O bilo čemu. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.