Najvjerojatnije ne postoji ni tamo nikakva krajnja desnica, kao ni ovdje kod nas. To je dnovinarski spin da bi se ušutkali normalni ljudi koji se ne slažu sa masovnom imigracijom i ostalom ljevičarsko globalističkom agendom. — Patak
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr — deda
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr ako moju metodu smatrate nedovoljno dobrom? — deda
Model nemas djecu nemas mirovinu i to je to, demografski poticaj samo takav. — NitkoBitan
Model nemas djecu nemas mirovinu i to je to, demografski poticaj samo takav. — NitkoBitan
O Bože — marcio amoroso
Povijesna greška europskih zemalja je masovno puštanje ljudi na svoj teritorij bez ikakvih preduvjeta. Jedino rješenje je pojedinačan pristup. Provjera, probni period, učenje jezika i kulture, polaganje neke vrste ispita. Za nas nije kasno, ali mnogi su taj vlak propustili i morat će se nositi s rastućim problemom. — deda
Kako biste vi odlučili kako i koga pustiti da se trajno naseli u Hr ako moju metodu smatrate nedovoljno dobrom? — deda
Ti si u biti malo eksplicitnije sročio ono što sam ja rekao — deda
Ne da mi se više pisat litanije na forumu. Beskorisno je. O bilo čemu. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.