Možda je kontraintuitivno jer je tehnika u pravilu privilegija imućnih klubova, ali uvjeren sam da je to jedini put za Dinamo. — Ban
Definitivno se Scout služba treba proširiti, uzimati najveće talente iz susjedstva za puno manj novaca i manji rizik, i bez da nam ovi papci od miška, lokse nabijaju cijene a mi ih hranimo. Pa da vidimo i te klince kad se bude išlo za kikiriki i klubove liga šklj. Jednom se ovim nebuloza ma treba stati na kraj. Popustit ćemo još belja na taj način al nema veze. Mi cemo uvijek bit dinamo, a da vidimo di će biti ostali — Kujtim Shalla
ali potrebno je najkasnije na ljeto razbiti kasicu i dovesti madog stopera u rangu od 5-7 milijuna — Ban
Mi smo gospoda i takvi nam igrači trebaju. — Ban
mislim da Dinamo treba okrenuti novu stranicu i odmaknuti se od igrača tipa Oršić. Najsvjetliji izdanci naše škole su tehnički školovani igrači, to je naš identitet ako ga se sažme u suštinu — Ban
Mislim da se vremena mijenjaju i Dinamo ima priliku biti avangarda. — Ban
Naše podneblje izbacuje tehnički nadarene nogometaše i to se vidi po najboljim izdancima Dinamove škole — Ban
Zašto samo 5-7? Mislim da bi još boljeg mogli dovesti za 15 milijuna :wink: — xavier
Malo si kontradiktorn. Nije baš jasno iz tvojih upisa igramo li mi uvijek takvim stilom kakav ti preferiraš ili igramo sasvim drugačije pa želiš da sad to promijenimo i počnemo igrati na taj način. — xavier
Hoće li se platiti Miereza ili sličnog poluinvalida — Ban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.